Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Spelcomputer reparatie

De wereld van gaming is enorm populair en er zijn legio consoles op de markt. Hoewel deze apparaten voor urenlang speelplezier kunnen zorgen, kan er af en toe iets misgaan. Gelukkig is het vaak mogelijk om je game console te laten repareren, zodat je snel weer kunt genieten van je favoriete games.

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
Spelcomputer stuk?

Wij repareren bijna alle spelcomputers

Is jouw spelcomputer stuk? Heb jij de HDMI poort van jouw Sony Playstation afgebroken? Gaat jouw Nintendo Switch niet meer aan? Of geeft jouw XBOX een foutmelding? Wij repareren bijna alle spelcomputers!

Sony PlayStation reparatie

Problemen met jouw Playstation en op zoek naar een Playstation reparatie?

Nintendo Switch reparatie

Nintendo Switch stuk en op zoek naar een Nintendo reparatie?

Microsoft XBOX reparatie

Microsoft XBOX reparatie nodig? Wij maken de meeste problemen voor je!

Waarom kiest u voor jtb-media:

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja hoor, opsturen van uw apparaat is mogelijk. Het is het gemakkelijkst om het apparaat even bij ons aan te melden via deze link. Je kan hier dan ook direct kiezen of je een verzendlabel wil ontvangen of dat je de verzending zelf regelt. 

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. Onze voorkeur gaat uit naar betaling via pin. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen. In de meeste gevallen blijft de data gewoon op het apparaat staan. 

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

In veel gevallen blijft de garantie behouden. In sommige gevallen niet. Vraag daarom van tevoren bij de reparatie of de garantie behouden blijft. 

De meeste apparaten kunnen wij repareren. Stuur even een e-mail om te vragen of wij jouw apparaat ook kunnen repareren. 

Contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op voor de reparatie van uw spelcomputer