Spelcomputer reparatie

Is jouw kostbare spelcomputer gevallen? Geeft hij geen beeld meer? Wij helpen je graag verder met vakkundige spelcomputer reparaties. 

Spelcomputer stuk?

Wij repareren bijna alle spelcomputers

Is jouw spelcomputer stuk? Heb jij de HDMI poort van jouw Sony Playstation afgebroken? Gaat jouw Nintendo Switch niet meer aan? Of geeft jouw XBOX een foutmelding? Wij repareren bijna alle spelcomputers!

Sony PlayStation reparatie

Problemen met jouw Playstation en op zoek naar een Playstation reparatie?

Nintendo Switch reparatie

Nintendo Switch stuk en op zoek naar een Nintendo reparatie?

Microsoft XBOX reparatie

Microsoft XBOX reparatie nodig? Wij maken de meeste problemen voor je!

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja hoor, opsturen van uw apparaat is mogelijk. Het is het gemakkelijkst om het apparaat even bij ons aan te melden via deze link. Je kan hier dan ook direct kiezen of je een verzendlabel wil ontvangen of dat je de verzending zelf regelt. 

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. Onze voorkeur gaat uit naar betaling via pin. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen. In de meeste gevallen blijft de data gewoon op het apparaat staan. 

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

In veel gevallen blijft de garantie behouden. In sommige gevallen niet. Vraag daarom van tevoren bij de reparatie of de garantie behouden blijft. 

De meeste apparaten kunnen wij repareren. Stuur even een e-mail om te vragen of wij jouw apparaat ook kunnen repareren. 

Maak een afspraak

Via onze digitale agenda kunt u direct een afspraak inplannen. 

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!