Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Op zoek naar een Nintendo Switch reparatie?

Moet jouw Nintendo Switch gerepareerd worden? Gaat jouw Nintendo Switch niet meer aan en wil jij jouw Nintendo Switch laten maken? Stuur hem op of breng hem langs en wij repareren jouw Nintendo Switch snel en vakkundig. 

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
Nintendo Switch STUK?

Nintendo Switch reparatie

Als je Nintendo Switch kapot gaat, kan het een frustrerende ervaring zijn. Je kan immers niet meer gamen. Erg vervelend, vinden wij ook! Maar bij jtb-media zijn we er om je te helpen. Onze experts zijn gespecialiseerd in het repareren van Nintendo Switch en we kunnen ervoor zorgen dat je console zo snel mogelijk weer werkt als nieuw. We begrijpen hoe belangrijk het is om je favoriete games te kunnen spelen en we streven ernaar om je de best mogelijke reparatieservice te bieden. Of je nu een losse controller hebt, een kapotte oplader kabel of een ander probleem, we zijn hier om te helpen. Bij jtb-media bieden we redelijke prijzen en snelle reparatietijden, zodat je snel weer aan het gamen kunt gaan. Vertrouw ons om je Nintendo Switch reparatie snel, efficiënt en professioneel uit te voeren!

Waarom kiest u voor jtb-media:

Garantie op reparaties

jtb-media werkt zoveel mogelijk met originele onderdelen zodat jou telefoon na reparatie goed blijft werken. Als er toch iets niet helemaal goed blijkt te zien heeft u bij ons natuurlijk ook garantie op de uitvoerde reparaties. 

Populaire reparaties

Touchscreen reparatie: als je touchscreen niet meer goed reageert of helemaal niet meer werkt, kunnen we dit voor je repareren. Zo kun je weer gemakkelijk door je games navigeren.

Beeldscherm reparatie: als je beeldscherm kapot is, strepen of vlekken vertoont, of gewoon niet meer goed werkt, kunnen we dit voor je repareren. Zo kun je weer genieten van heldere en haarscherpe graphics.

Oplaadproblemen oplossen: als je Nintendo Switch niet meer goed oplaadt, kunnen we dit voor je oplossen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je ineens zonder stroom komt te zitten tijdens je game-sessies.

Foutmeldingen oplossen: als je Nintendo Switch foutmeldingen geeft of anderszins niet goed werkt, kunnen we dit voor je oplossen. We kunnen de software updaten, problemen met de hardware oplossen, en alles doen om ervoor te zorgen dat je console weer naar behoren werkt.

Andere modellen

Heb jij geen Nintendo Switch maar een Nintendo Switch Lite of Nintendo Switch OLED? Geen probleem. Wij repareren alle modellen van de Nintendo Switch!

Stuur je console naar ons op

Als je niet in de buurt woont, kun je altijd je Nintendo Switch naar ons opsturen voor reparatie. We zullen ervoor zorgen dat het binnen de kortste keren weer naar je teruggestuurd wordt, zodat je snel weer kunt spelen. Je kunt het opsturen via onze website. Als je de keuzehulp bovenaan de website volgt kan u een afspraak maken om langs te komen of kiezen om het apparaat op te te sturen.

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Veelgestelde vragen

FAQ

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. De voorkeur gaat echter uit naar betalingen via pin. 

Als je apparaat kapot is, is het goed om te weten dat de reparatie vaak gedekt is door je verzekering. Het is raadzaam om bij je verzekeraar na te vragen of de reparatie van jouw apparaat inderdaad gedekt wordt. Bij ons kun je de reparatie vervolgens afrekenen per pin of contant. Daarbij krijg je van ons een factuur mee, die je bij je verzekering kunt indienen om de kosten terug te krijgen. Dit maakt het proces van reparatie en betaling erg makkelijk en transparant. Het is natuurlijk fijn om te weten dat je bij ons terecht kunt voor een reparatie en dat je daarbij niet hoeft te twijfelen over de vergoeding van de kosten door je verzekeraar.

Sommige verzekeraars vragen een offerte vooraf. Deze is bij ons vrijblijvend aan te vragen.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Ja, in de meeste gevallen blijft je garantie gewoon behouden. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook garantie op de reparaties die wij invoeren. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 

Iedereen is tevreden over jtb-media

Bekijk alle 5 sterren reviews op 5 sterrenspecialist.nl
5/5