Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Back-up oplossingen

Het belang van back-up oplossingen kan niet worden onderschat, vooral als het gaat om digitale gegevens die essentieel zijn voor u of uw bedrijf. jtb-edmia biedt back-up oplossingen die uw belangrijke gegevens veilig en toegankelijk houden.

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
AL UW DATA VEILIG

Back-up oplossingen

Voor iedere organisatie of gebruiker is het belangrijk dat er een back-up gemaakt wordt van uw bestanden. U moet er toch niet aan denken dat u data verliest door een crash of diefstal? jtb-media helpt graag bij het maken van een back-up plan op maat. Zo wordt er actief gekeken of de back-ups gemaakt worden zodat u nooit data kan verliezen.

Daarnaast is het mogelijk om data te synchroniseren tussen meerdere apparaten zodat u onderweg en thuis of op de zaak bij uw bestanden kan. Zo is er altijd het juiste bestand voorhanden. Ook deze oplossing kan jtb-media voor u implementeren.

OPLOSSINGEN

Verschillende mogelijkheden

Wij bieden verschillende back-up pakketten. Zo bieden wij onder andere back-up oplossingen aan met geïntegreerde beveiligingssoftware zodat je geen los antivirus pakket nodig hebt.  

Ook hebben wij losse cloudstorage waarbij je data per terabyte inkoopt. Deze manier van back-uppen is vooral bij grotere datapools interessant. 

Om te kijken welke pakketten het meest geschikt zijn voor jouw omgeving is het makkelijkst om even een afspraak te maken. In een gesprek kunnen wij bepalen wat voor jouw de meeste geschikte oplossing zou zijn. 

acronis-badge-1-1024x1024

Ik wil geen enkel risico lopen op data verlies!

Ik wil graag meer informatie ontvangen over de back-up oplossingen van jtb-media.nl.