Laptop reparatie

Laptop reparatie aan Windows en Apple systemen
Vakkundige laptop reparatie bij jtb-media

laptop REPARATIE

Wij repareren onder andere

Opschonen

Trage laptop

Vervangen hardware

Kapotte onderdelen vervangen

Herinstallatie

Complete herinstallatie OS

Overzetten gegevens

Back-up van uw data

Laptop APK

Algemene APK voor de laptop

Vervangen LCD scherm

Laptop laten vallen?

Blauwe schermen

Blue screens of death

Defecte hardeschijf

Vervangen voor SSD

SNELLE REPARATIE VAN JOUW laptop

Wij staan voor je klaar!

Start de lpatop niet meer op? Blijft de laptop hangen op dat éne scherm? Pop-ups en virussen? Wij helpen je graag verder en lossen de problemen op. 

Razendsnel klaar

De meeste onderdelen hebben wij standaard op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw computer snel maken

Garantie

Op elke reparatie krijgt u garantie.
Geen enkel punt.

Beste kwaliteit

Wij maken altijd gebruik van originele onderdelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan gebruiken wij de beste kwaliteit.

laptop stuk?

Laptop reparatie

Bij jtb-media voeren wij een laptop reparatie uit aan zowel Apple MacBooks als Windows laptops. Wij kunnen alle mogelijke problemen voor u oplossen dankzij onze jarenlange ervaring in laptop en Macbook reparatie.

Nadat wij een diagnose voor uw systeem hebben gemaakt ontvang je eerst een vrijblijvende offerte / prijsopgave. Zo kan je de kosten in de hand houden en zelf besluiten of je de laptop wil laten repareren.

Mocht je niet akkoord gaan met de reparatieofferte dan rekenen wij onderzoekskosten van 29 euro. Mocht je besluiten de laptop te laten repareren dan vervallen deze onderzoekskosten. jtb-media is gevestigd in Ruinerwold en voert de laptop reparaties uit in een gespecialiseerde werkplaats.

Hulp aan huis

Voor sommige laptop reparaties is het gewoon handiger dat er iemand langs komt op dit op te lossen. Daarom bieden wij ook hulp aan huis of op de zaak. Zo bieden wij onder andere pc hulp in Meppel of in Ruinerwold. 

Haal- en brengservice

Wij bieden de mogelijkheid om jouw apparaat op te laten halen en weer terug te brengen. Vanaf €9,95 halen wij het apparaat bij jou op en brengen wij het na reparatie weer terug. Ook sluiten wij het apparaat weer aan en geven wij, indien nodig, nog een korte instructie. Nadat de laptop reparatie is afgerond ontvangt u een factuur per e-mail. 

Tarieven laptop reparatie

Onderzoekskosten€29
Back-up€35*
Vochtschade reiniging€35
Uurtarief werkplaats€49
Uurtarief op locatie€55

Prijzen zijn incl. 21% BTW
* Afhankelijk van de hoeveelheid data en complexiteit van de back-up.

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Waarom jtb-media?

jtb-media uit Ruinerwold is de plek voor alles op het gebied van ICT & Telecom. Wij vinden eerlijkheid, service en transparatie erg belangrijk. Of het nu gaat om een goed avies, de reparatie van uw apparaten of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

 

Veelgestelde vragen

FAQ

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. De voorkeur gaat echter uit naar betalingen via pin. 

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Ja, in de meeste gevallen blijft je garantie gewoon behouden. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook garantie op de reparaties die wij invoeren. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 
Prima service en snel gerepareerd
Familie Pannen

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!