Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Laptop reparatie snel en vakkundig uitgevoerd door
jtb-media

Is jouw laptop gevallen en het scherm nu stuk of gaat hij niet meer aan? Onze reparatie dienst maakt jouw laptop snel weer klaar. Laptop reparatie van Apple en Windows laptops

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
Laptop STUK?

Laptop reparatie

Een betrouwbare laptop is essentieel voor veel mensen, of het nu voor werk, studie of recreatief gebruik is. Het kan echter voorkomen dat je laptop reparatie nodig heeft. Dit kan variëren van kleine problemen, zoals een defecte toets of een gebroken scherm, tot grotere technische problemen zoals falende hardware of oververhitting.

Gelukkig biedt jtb-media laptop reparatie diensten aan om deze problemen aan te pakken. Door gebruik te maken van onze professionele dienst voor laptop reparatie, kun je snel en efficiënt jouw laptop laten repareren om weer optimaal te kunnen profiteren van jouw laptop.

Onze dienst voor laptop reparatie biedt verschillende oplossingen voor verschillende problemen, van dataherstel tot het vervangen van onderdelen. Bovendien kun je bij ons rekenen op snelle en betrouwbare service, waardoor je weer snel aan de slag kunt met jouw laptop. Kortom, als je problemen hebt met je laptop, dan kun je altijd rekenen op jtb-media voor laptop reparatie!

Waarom kiest u voor jtb-media:

Garantie op de laptop reparatie

jtb-media biedt garantie op alle uitgevoerde reparaties. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze service en daarom bieden wij onze klanten gemoedsrust met onze garantie. Indien er zich een probleem voordoet binnen de garantieperiode, zullen wij dit probleem kosteloos oplossen. Let op: de garantieperiode kan variëren afhankelijk van het type reparatie of service die wordt uitgevoerd. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantievoorwaarden en dekking op uw specifieke reparatie.

No Cure - No pay

jtb-media biedt No Cure No Pay garantie aan voor laptopreparaties. Dit houdt in dat de klant alleen betaalt als de laptop met succes wordt gerepareerd. Als de reparatie niet slaagt, hoeft de klant niet te betalen. Dit is een geruststellende garantie voor klanten die hun laptop willen laten repareren, maar niet het risico willen lopen om te betalen voor een laptop reparatie die niet werkt.

Gangbare laptop reparaties

Veelvoorkomende laptop reparaties zijn onder andere het vervangen van het scherm, de batterij en de harde schijf. Ook kunnen problemen met de keyboard, touchpad en de oplaadpoort voorkomen. Vaak worden deze problemen veroorzaakt door dagelijks gebruik of veroudering van de laptop.

Het vervangen van het scherm is een van de meest voorkomende reparaties. Dit kan worden veroorzaakt door een ongelukkige val of door langdurig gebruik. Batterijen hebben ook een beperkte levensduur en kunnen moeten worden vervangen. Een ander veelvoorkomend probleem is wanneer de laptop niet meer oplaadt of de oplaadpoort gebroken is.

Het vervangen van de harde schijf kan nodig zijn wanneer deze fouten vertoont of niet meer goed functioneert. Het toetsenbord kan kapot gaan door morsen of overmatig gebruik, en de touchpad kan krassen of barsten vertonen.

Gelukkig zijn deze reparaties vaak snel en eenvoudig uit te voeren en kunnen ze de levensduur van uw laptop verlengen. jtb-media kan deze laptop reparaties voor jou uitvoeren.

Op zoek naar een laptop reparatiewinkel in Meppel?

jtb-media bevindt zich aan de rand van Ruinerwold, in de buurt van de wijk Oosterboer in Meppel. U kunt onze winkel binnen enkele minuten gemakkelijk bereiken en we bieden gratis parkeergelegenheid, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats.

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Veelgestelde vragen

FAQ

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. De voorkeur gaat echter uit naar betalingen via pin. 

Als je apparaat kapot is, is het goed om te weten dat de reparatie vaak gedekt is door je verzekering. Het is raadzaam om bij je verzekeraar na te vragen of de reparatie van jouw apparaat inderdaad gedekt wordt. Bij ons kun je de reparatie vervolgens afrekenen per pin of contant. Daarbij krijg je van ons een factuur mee, die je bij je verzekering kunt indienen om de kosten terug te krijgen. Dit maakt het proces van reparatie en betaling erg makkelijk en transparant. Het is natuurlijk fijn om te weten dat je bij ons terecht kunt voor een reparatie en dat je daarbij niet hoeft te twijfelen over de vergoeding van de kosten door je verzekeraar.

Sommige verzekeraars vragen een offerte vooraf. Deze is bij ons vrijblijvend aan te vragen.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Ja, in de meeste gevallen blijft je garantie gewoon behouden. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook garantie op de reparaties die wij invoeren. 

Bij jtb-media! Wij repareren jouw laptop meestal binnen 1 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 

Iedereen is tevreden over jtb-media

Bekijk alle 5 sterren reviews op 5 sterrenspecialist.nl
5/5