Microsoft Xbox reparatie

Xbox reparatie bij jtb-media. Wij repareren al meer dan 15 jaar alle console. jtb-media voert xbox reparaties uit aan de volgende modellen: Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox series X en de Xbox series S.

XBOX Reparatie

Wij repareren onder andere

Leest geen discs

De laser lens is defect

Software herstel

Fouten in de software herstellen

USB poort defect

USB poort is beschadigd

Harde schijf vervangen

Xbox is traag of loopt vast

Start niet op

De Xbox start niet meer op

HDMI poort beschadigd

Geeft geen beeld meer

Onderhoudsbeurt

Schoonmaken, koelpasta vernieuwen

Overige problemen

Neem contact op

SNELLE REPARATIE VAN JOUW XBOX CONSOLE

Wij staan voor je klaar!

Start de Microsoft Xbox niet meer op? Werken de joysticks niet goed meer? Of loopt jouw Xbox de hele tijd vast? Laat hier een  Microsoft Xbox reparatie uitvoeren!

Razendsnel klaar

De meeste onderdelen hebben wij standaard op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw Microsoft Xbox snel maken

Garantie

Op elke reparatie krijgt u garantie.
Geen enkel punt.

Beste kwaliteit

Wij maken altijd gebruik van originele onderdelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan gebruiken wij de beste kwaliteit.

Microsoft Xbox stuk?

Microsoft Xbox reparatie

Laat snel en professioneel je  Microsoft Xbox  reparatie uitvoeren bij jtb-media. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur en alle onderdelen om jouw Xbox snel weer klaar te maken! De prijzen zijn altijd inclusief montage en BTW, de garantie op reparaties is standaard 1 jaar.

Daarnaast betaal je bij jtb-media nooit onderzoekskosten voor de Nintendo reparatie. Je kan dus altijd jouw  Microsoft Xbox  kosteloos laten onderzoeken. Je ontvangt dan een vrijblijvende offerte voor de  Microsoft Xbox reparatie.

Wilt u direct een offerte aanvragen of een afspraak maken om jouw Microsoft Xbox langs te brengen of op te sturen? Gebruik dan één van de onderstaande buttons.

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Waarom jtb-media?

jtb-media uit Ruinerwold is de plek voor alles op het gebied van ICT & Telecom. Wij vinden eerlijkheid, service en transparatie erg belangrijk. Of het nu gaat om een goed avies, de reparatie van uw apparaten of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

 

Veelgestelde vragen

FAQ

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. De voorkeur gaat echter uit naar betalingen via pin. 

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Ja, in de meeste gevallen blijft je garantie gewoon behouden. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook garantie op de reparaties die wij invoeren. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 
Ik zou jtb-media aanbevelen, omdat je er snel en uitstekend wordt geholpen … en dit allemaal tegen een goede prijs.
Mevr. Kuiers

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!