Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Op zoek naar computer reparatie?
jtb-media repareert jouw computer

Bij jtb-media.nl bieden wij professionele computer reparatie Meppel aan. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw computer snel en efficiënt wordt gerepareerd.

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
computer STUK?

Computer reparatie

Heb je problemen met je computer en ben je op zoek naar kwalitatieve en snelle computer reparatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze ervaren en gecertificeerde reparateurs staan altijd klaar om jouw computerproblemen op te lossen. Of het nu gaat om softwarematige problemen zoals virussen of trage prestaties, of om hardwarematige problemen zoals kapotte onderdelen, wij hebben de expertise en technische kennis om het op te lossen.

Wij begrijpen als geen ander dat je niet zonder je computer kunt, of het nou voor werk of voor ontspanning is. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare reparaties aan, zodat je snel weer aan de slag kunt. En dat allemaal tegen een scherpe prijs, zonder verborgen kosten.

Dus als je op zoek bent naar snelle en deskundige computer reparatie, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Waarom kiest u voor jtb-media:

Garantie op reparaties

Wij geven op elke computer reparatie garantie. Standaard is de garantie op onderdelen 2 jaar. Op de werkzaamheden 1 jaar (verwijderen van malware etc. uitgesloten). 

Geen onderzoekskosten

Is jouw computer kapot en heb jij geen idee waardoor het defect is ontstaan? jtb-media rekent geen onderzoekskosten om te bepalen wat de reparatie kost. Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dus voor computer reparatie in de buurt van Meppel ga je naar jtb-media in Ruinerwold!

computer reparatie meppel

Computer reparatie Meppel

Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle computer reparateur in Meppel en omgeving? Dan bent u bij jtb-media in Ruinerwold aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan computer reparatie diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze diensten omvatten onder andere softwareproblemen, hardwarefouten, virus- en spywareverwijdering, dataherstel en nog veel meer. Onze deskundige technici staan altijd klaar om u te helpen met uw computerproblemen.

Gratis parkeren

Gratis parkeren is bij ons geen probleem! Bij jtb-media kunt u geheel gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein. Er is dan ook altijd voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek. Ons doel is om de reparatie van uw computer voor u zo moeiteloos mogelijk te maken. U kunt uw defecte apparatuur gewoon bij ons afleveren en onze deskundige technici zorgen ervoor dat uw computer weer als nieuw werkt! Dus voor computer reparatie Meppel moet u bij jtb-media in Ruinerwold zijn!

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Veelgestelde vragen

FAQ

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. De voorkeur gaat echter uit naar betalingen via pin. 

Als je apparaat kapot is, is het goed om te weten dat de reparatie vaak gedekt is door je verzekering. Het is raadzaam om bij je verzekeraar na te vragen of de reparatie van jouw apparaat inderdaad gedekt wordt. Bij ons kun je de reparatie vervolgens afrekenen per pin of contant. Daarbij krijg je van ons een factuur mee, die je bij je verzekering kunt indienen om de kosten terug te krijgen. Dit maakt het proces van reparatie en betaling erg makkelijk en transparant. Het is natuurlijk fijn om te weten dat je bij ons terecht kunt voor een reparatie en dat je daarbij niet hoeft te twijfelen over de vergoeding van de kosten door je verzekeraar.

Sommige verzekeraars vragen een offerte vooraf. Deze is bij ons vrijblijvend aan te vragen.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Ja, in de meeste gevallen blijft je garantie gewoon behouden. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook garantie op de reparaties die wij invoeren. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 

Iedereen is tevreden over jtb-media

Bekijk alle 5 sterren reviews op 5 sterrenspecialist.nl
5/5