Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Hardware

jtb-media.nl is totaalleverancier op het gebied van ict & telecom hardware en of software. Op basis van jouw wensen geven wij een passend advies en leveren de best passende hardware. Uiteraard compleet gëinstalleerd en volledig werkend! Wij doen dit natuurlijk voor zowel zakelijke klanten als particuliere klanten. 

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
verkoop hardware sim-only abonnement
TOTAALLEVERANCIER IN HARDWARE EN SOFTWARE

Nieuwe hardware

Bij jtb-media geloven wij in het geven van eerlijk en waardevol advies aan onze klanten. We willen dat u onze winkel verlaat met een tevreden gevoel over uw aankoop, daarom bieden wij ook na de verkoop onze service aan. 

We begrijpen dat klanten vaak vragen naar ons productaanbod. Om die vraag te beantwoorden – we leveren een uitgebreid assortiment aan ICT & Telecom hardware producten, die aan al uw behoeften voldoen. Van netwerkapparatuur tot mobiele apparaten, we hebben het allemaal. U noemt het, wij leveren het! Dus de volgende keer dat u een betrouwbare leverancier nodig heeft, denk aan jtb-media. We zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten.

Computers
Laptops
Monitoren
Tablets
Netwerkapparatuur
Componenten

Telefoons
Toetsenborden
Muizen
Printers & Multifunctionals
Randapparatuur
Software

Refurbished hardware

Al onze refurbished apparaten worden grondig getest en zorgvuldig gerestaureerd naar hun oorspronkelijke staat, zodat u een betrouwbaar product krijgt dat u jarenlang van dienst zal zijn.

Of u nu op zoek bent naar een betaalbare laptop voor school, een krachtige desktop voor gaming of een leuke gebruikte telefoon? Wij stellen klanttevredenheid voorop en bieden uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring krijgt wanneer u bij ons een gebruikte of refurbished product koopt. Waar wacht u nog op? Bezoek vandaag nog onze webshop en ontdek welke geweldige deals wij voor u in petto hebben!

Advies

Wij adviseren graag over welke oplossing, hardware of software het meest geschikt is. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven.  Voor zakelijke klanten bieden wij ook proactieve monitoring en beheer van uw ICT middelen. Meer informatie hierover lees je op de pagina systeembeheer