Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Website ontwikkeling

Jtb-media bouwt verbluffende WordPress websites die visueel aantrekkelijk zijn maar ook hoog scoren in zoekmachines zoals Google.

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
SNELLE SEO GEOPTIMALISEERDE WEBSITES

Professionele websites

Op zoek naar een verbluffende website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook hoog scoort in zoekmachines? Bij jtb-media zijn we gespecialiseerd in website ontwikkeling en SEO-diensten die uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen.

Website ontwikkeling met WordPress

Bij jtb-media geloven we in de kracht van WordPress, een robuust Content Management Systeem (CMS) dat flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid biedt. Maar dat is niet alles – wij gaan nog een stap verder met Elementor, een toonaangevende WordPress page builder. Met Elementor kunnen we op een intuïtieve manier prachtige en dynamische websites bouwen. Dankzij de visuele interface van Elementor kunnen we uw ideeën tot leven brengen met aanpasbare secties, widgets en stijlen, allemaal zonder te programmeren. Het resultaat? Een website die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch en gebruiksvriendelijk. De gebruiksvriendelijkheid komt ook terug door de aanpasbaarheid van de website. U kunt zelf gemakkelijk pagina’s aanpassen en wijzigen. 

SEO geoptimaliseerde websites

Een prachtige website is slechts het begin. Wij zorgen ervoor dat uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor u hoger wordt gerangschikt in de zoekresultaten. Door strategische zoekwoordanalyse, technische optimalisatie en hoogwaardige contentcreatie helpen we uw website beter gevonden te worden door potentiële klanten. Onze resultaatgerichte aanpak is ontworpen om organisch verkeer te vergroten, leads te genereren en uw online aanwezigheid te versterken.

Ad campagnes

Met adcampagnes uitgevoerd door jtb-media ben je verzekerd van een effectieve en doelgerichte marketingstrategie. Onze campagnes worden zorgvuldig opgesteld en uitgevoerd voor maximale resultaten. Meerdere kanalen worden gekozen om jouw doelgroep te bereiken, zoals social media en Google ads. We houden nauwkeurig de resultaten bij en passen de campagne aan waar nodig om de beste resultaten te behalen. Met onze adcampagnes verhoog je je naamsbekendheid, trek je meer bezoekers naar je website en vergroot je uiteindelijk je omzet.

Wil jij gratis informatie over de website ontwikkeling van jtb-media?

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak in.