iPad / Tablet reparatie

Onze tabletreparatie is betaalbaar en biedt de hoogste kwaliteit, zodat je tablet weer optimaal functioneert. Vraag nu snel een offerte aan!

tablet REPARATIE

Wij repareren onder andere

Glas vervangen

Gebarsten glas

Batterij vervangen

Batterij loopt snel leeg.

Waterschade

Reiniging van de waterschade

Overzetten gegevens

Back-up van uw data

Software updates

Upgraden van de systeemsoftware

Cameraproblemen

Zwart beeld op de camera

Oplaadproblemen

Laadt traag of niet op

Gaat niet aan
SNELLE REPARATIE VAN JOUW tablet

Wij staan voor je klaar!

Wij begrijpen hoe belangrijk je tablet voor je is, daarom zorgen wij ervoor dat je snel weer productief kunt zijn met onze professionele tabletreparatie.

Razendsnel klaar

De meeste onderdelen hebben wij standaard op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw computer snel maken

Garantie

Op elke reparatie krijgt u garantie.
Geen enkel punt.

Beste kwaliteit

Wij maken altijd gebruik van originele onderdelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan gebruiken wij de beste kwaliteit.

tablet stuk?

Tablet reparatie

Of het nu gaat om een kapot scherm, problemen met de software of andere technische problemen, wij bieden snelle en efficiënte tablet of iPad reparatie om ervoor te zorgen dat je weer snel en productief kunt zijn.

Onze professionele technici hebben jarenlange ervaring met het repareren van tablets van verschillende merken en modellen. We begrijpen hoe belangrijk het voor je is om snel weer toegang te hebben tot je tablet, daarom bieden we snelle turnaround tijden en concurrerende prijzen voor onze reparaties.

Bij ons kun je terecht voor reparaties aan kapotte schermen, problemen met de software, defecte aansluitingen en andere technische problemen. We gebruiken alleen de beste onderdelen en technieken om ervoor te zorgen dat je tablet weer als nieuw is en goed functioneert na onze reparatie.

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om je tablet af te geven voor reparatie, vooral als je afhankelijk bent van het apparaat voor je dagelijkse activiteiten. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om je tablet op te sturen voor reparatie als je niet in de buurt bent van onze winkel. Onze technici zullen dan snel aan de slag gaan met de reparatie en ervoor zorgen dat je tablet zo snel mogelijk weer bij je terug is.

Als je op zoek bent naar professionele en betaalbare tablet reparatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor reparatie. Wij staan klaar om je te helpen met al je tabletproblemen en ervoor te zorgen dat je weer snel en productief kunt zijn.

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Waarom jtb-media?

jtb-media uit Ruinerwold is de plek voor alles op het gebied van ICT & Telecom. Wij vinden eerlijkheid, service en transparatie erg belangrijk. Of het nu gaat om een goed avies, de reparatie van uw apparaten of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

 

Veelgestelde vragen

FAQ

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. De voorkeur gaat echter uit naar betalingen via pin. 

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Ja, in de meeste gevallen blijft je garantie gewoon behouden. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook garantie op de reparaties die wij invoeren. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 
Ik zou jtb-media aanbevelen, omdat je er snel en uitstekend wordt geholpen … en dit allemaal tegen een goede prijs.
Mevr. Kuiers
Bekijk alle 5 sterren reviews op 5 sterrenspecialist.nl
5/5

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!