Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Op zoek naar tablet reparatie?
Wij repareren jouw tablet.

Heb jij jouw tablet laten vallen en zoek je een betrouwbaar adres voor tablet reparatie? Wil je weten hoe duur het is om je scherm te laten maken? Zoek niet verder. Wij kunnen helpen!

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
ipad of tablet STUK?

Tablet reparatie of ipad reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw tablet reparatie? Bij jtb-media staan we klaar om u te helpen. Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn wanneer uw tablet niet meer werkt zoals het hoort. Daarom bieden wij snelle en efficiënte reparatieservices tegen betaalbare tarieven.

Wij hebben jarenlange ervaring in het repareren van verschillende soorten tablets, waaronder iPads, Samsung Galaxy Tabs en Microsoft Surface Pro’s. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, slechte batterij of softwareproblemen, we hebben de expertise en middelen om het probleem snel op te lossen.

Onze klanten kunnen rekenen op een snelle en betrouwbare dienstverlening. Wij streven er altijd naar om uw tablet zo snel mogelijk te repareren. We gebruiken alleen originele onderdelen (indien mogelijk) en geven op al onze tablet reparaties garantie.

Waarom kiest u voor jtb-media:

Garantie op reparaties

Wist je dat wij zoveel mogelijk originele onderdelen gebruiken, zodat jouw tablet na de reparatie weer als nieuw aanvoelt? En mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan heb je bij ons natuurlijk garantie op de uitgevoerde reparaties. Geen zorgen dus, wij zorgen goed voor jouw tablet!

Geen onderzoekskosten

Is jouw tablet kapot of weet je niet waarom hij niet werkt? Jtb-media brengt geen kosten in rekening om uit te vinden hoeveel het kost om het te repareren. Je krijgt een offerte voordat er werk wordt verricht, zodat er geen verrassingen zullen zijn.

tablet reparatie

Tablet reparatie Meppel

Als je op zoek bent naar een goede reparatieservice voor je tablet in Meppel, dan moet je zeker bij jtb-media langs gaan. Bij ons vind je ervaren professionals en topkwaliteit service die gespecialiseerd zijn in de reparatie van verschillende soorten tablets. Onze winkel in Ruinerwold is de ideale plek om te wachten terwijl we je tablet snel en efficiënt repareren met behulp van de modernste apparatuur. Wij zijn erg trots op de uitzonderlijke resultaten die we leveren en bieden gratis parkeergelegenheid. Maak vandaag nog een afspraak bij jtb-media en laat onze deskundige professionals je tablet repareren terwijl jij ontspannen wacht.

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Veelgestelde vragen

FAQ

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. De voorkeur gaat echter uit naar betalingen via pin. 

Als je apparaat kapot is, is het goed om te weten dat de reparatie vaak gedekt is door je verzekering. Het is raadzaam om bij je verzekeraar na te vragen of de reparatie van jouw apparaat inderdaad gedekt wordt. Bij ons kun je de reparatie vervolgens afrekenen per pin of contant. Daarbij krijg je van ons een factuur mee, die je bij je verzekering kunt indienen om de kosten terug te krijgen. Dit maakt het proces van reparatie en betaling erg makkelijk en transparant. Het is natuurlijk fijn om te weten dat je bij ons terecht kunt voor een reparatie en dat je daarbij niet hoeft te twijfelen over de vergoeding van de kosten door je verzekeraar.

Sommige verzekeraars vragen een offerte vooraf. Deze is bij ons vrijblijvend aan te vragen.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Ja, in de meeste gevallen blijft je garantie gewoon behouden. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook garantie op de reparaties die wij invoeren. 

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie, zodat jouw toestel hopelijk bestand is tegen een ongelukje. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. Wij kunnen de waterdichtheid namelijk niet meer garanderen. 

Dit doen de grote fabrikanten overigens ook niet. 1 keer je telefoon of tablet laten vallen kan al betekenen dat hij niet meer waterdicht is. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 

Iedereen is tevreden over jtb-media

Bekijk alle 5 sterren reviews op 5 sterrenspecialist.nl
5/5