Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Over ons

OVER ONS

Passie voor het repareren van apparaten en het helpen van mensen

jtb-media is opgericht in april 2014 in Groningen tijdens mijn studie. Ik zocht een manier om mijn studie te betalen en wilde iets voor mijzelf beginnen. Ik hielp regelmatig buren en kennissen met hun computer. Door het repareren van computers en telefoons en het maken van websites heb ik toen mijn studie betaald.  Na mijn studie leekt het mij fantastisch om hier mee door te gaan en hier mijn dagelijkse werk van te maken. Dat is tot op heden nog steeds zo.

Verhuizen

Na mijn studie in Groningen ben ik eerst vanuit mijn ouderlijke huis in Oosteinde verder gegaan met jtb-media. Toen bleek dat de ruimte te klein was heb ik een piepklein kantoortje gehuurd op het industrieterrein in Ruinerwold. Ook deze ruimte werd snel te klein. Toen ben ik een kantoor op de 1e etage in het pand van Koffievoordeel.nl aan de Westerweiden 29 in Ruinerwold gaan huren. Tegenwoordig ben ik verhuist naar beneden en zit ik links naast de hoofdingang. 

Passie
Mijn passie ligt bij het helpen van mensen met ICT gerelateerde problemen. Daarnaast vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn. Of het nu gaat om het repareren van apparaten met geavanceerde en/of onconventionele reparatietechnieken of het ontwerpen van posters, logo’s en huisstijlen.
0

+

jaar ervaring
0

+

Tevreden klanten
0

+

Reparaties uitgevoerd
0
Klanttevredenheidsscore​