GESCHIEDENIS

jtb-media is opgericht in april 2014 te Ruinerwold door Jeroen ten Brink. Met meer dan 12 ervaring op het gebied van ICT vond ik dat het tijd werd om voor mezelf te beginnen. Na een periode het bedrijf naast mij studie uit te voeren en vanuit huis te werken werd het tijd om naar een pand te gaan. Momenteel huur ik een kantoorruimte in het pand Koffievoordeel.nl aan de Westerweiden 29 in Ruinerwold.

Mijn passie ligt bij het helpen van mensen met ICT gerelateerde problemen. Daarnaast vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn. Of het nu gaat om het repareren van apparaten met geavanceerde en/of onconventionele reparatietechnieken of het ontwerpen van posters, logo’s en huisstijlen.

jtb-media is een allround service en reparatiebedrijf die staat voor eerlijk en onafhankelijk advies. Of het nu gaat om advies bij aanschaf van een simpele printer, de reparatie van uw telefoon of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur.
Ik sta graag voor u klaar.

hulp op locatie

ONZE MISSIE

De slimme elektronica om ons heen heeft een belangrijke zo niet onmisbare rol in ons dagelijks leven ingenomen. Smartphones zijn een verlengstuk geworden van ons als persoon.

In een wereld waar iedereen voortdurend met elkaar in verbinding staat is deze verbinding niet meer weg te denken. Deze verbinding voelt voor veel mensen onmisbaar. Het idee dat men geen toegang meer geeft tot waardevolle data, onbereikbaar is of geen contact kan leggen lijkt rampzalig.

jtb-media snapt deze gevoelens en daarom zijn wij er voor je. Wij staan voor je klaar op het moment dat je apparaten er even niet voor je zijn. Het is onze missie om jouw slimme apparaten te repareren en gaan zorgvuldig om met je waardevolle data zodat jij je nooit eenzaam hoeft te voelen of iets hoeft te missen! En dit alles zo snel mogelijk.

jtb-media biedt veel diensten aan. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor reparatie, verkoop van computer, laptops en randapparatuur, clouddiensten zoals VoIP, Office 365 en online back-up, grafisch ontwerp en websiteontwikkeling.

Waarom jtb-media?

jtb-media is een allround ICT & Telecom bedrijf dat voor eerlijk en onafhankelijk advies. Wij vinden eerlijkheid, service en transparantie erg belangrijk. Of het nu gaat om advies bij aanschaf van een simpele printer, de reparatie van uw telefoon of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

Meppel Ruinerwold
Koekange Havelte
Nijeveen Wanneperveen
Staphorst IJhorst
de Wijk Ruinen
Echten Uffelte
Ansen Steenwijk

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hoe moet ik betalen?

U kunt bij ons pinnen, contant betalen en in de meeste gevallen ook op rekening de reparatie meekrijgen. Onze voorkeur gaat echter uit naar betalingen via PIN.

Moet ik van te voren een back-up maken van mijn bestanden?

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Wat kan ik allemaal laten repareren?

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

AFSPRAAK MAKEN OF CONTACT OPNEMEN?

Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak of het stellen van uw vraag. Wij staan graag voor u klaar!