Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Online Werkplek

Microsoft 365 is een uitgebreid pakket van productiviteitshulpmiddelen en cloudservices dat is ontworpen door Microsoft. Het is bedoeld voor zakelijk gebruik en biedt een geïntegreerde oplossing voor communicatie, samenwerking en productiviteit.

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
Connecting to cloud storage. Overview of the best Internet services.
jtb-media is trotse Microsoft Partner
ONLINE WERKPLEKKEN IN DE CLOUD

Online Werkplek

jtb-media biedt naast Microsoft 365 op eigen apparaten ook de mogelijkheid om een online werkplek af te nemen. Deze werkplek is een virtuele computer waarop op inlogt. Dit kan vanaf elk apparaat ter wereld zijn. Hierdoor heeft u overal de juiste gegevens bij de hand. De data staat veilig opgeslagen in de cloud. Bij verlies of diefstal van uw apparaat zijn al uw gegevens veilig en kan u snel verder werken. 

Herkent u zich in één van de volgende problemen?

Kies dan voor een Online Werkplek van jtb-media. De Online Werkplek beschikt over alle Office apps en de Managed IT dienst van jtb-media is ook inbegrepen.

Voordelen Online Werkplek

Gegevens veilig

Data blijft in het datacentrum. Het enige wat u binnenhaalt is het beeld van de virtuele pc. Bij verlies en diefstal is uw data altijd veilig!

Flexibel

Een online werkplek biedt medewerkers de vrijheid om overal en altijd te werken. Of het nu thuis, onderweg of op kantoor is, overal werken is mogelijk.

Samenwerken

Met een online werkplek kunnen teamleden moeiteloos samenwerken aan projecten en documenten, ongeacht hun fysieke locatie.

Kostenbesparing

Online werkplekken bieden schaalbaarheid, wat betekent dat bedrijven gemakkelijk kosten kunnen besparen op werkplekken en hardware.

Wilt u overstappen naar een Online Werkplek voor uw bedrijf, organisatie of vereniging?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.