Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Managed IT

Wilt u altijd kunnen vertrouwen op de IT apparatuur en kritische bedrijfsprocessen? Met de Managed IT services van jtb-media zorgen wij voor een optimale bereikbaarheid van uw IT infrastructuur.

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
Cloud Service Concept
MONITORING, PATCHING EN SECURiTY

Managed IT

Wilt u altijd kunnen vertrouwen op de IT apparatuur en kritische bedrijfsprocessen? Met de Managed Werkplek van jtb-media zorgen wij voor een optimale bereikbaarheid van uw IT infrastructuur. Met de RMM applicatie van jtb-media kunnen wij proactief problemen opsporen voordat u er last van heeft.  De Managed Werplek van jtb-media bestaat uit de volgende peilers: Monitoring, Patching en Security

Managed Werkplek

Ontgrendel de kracht van naadloos en efficiënt werken met onze geavanceerde Online Werkplek, compleet met Microsoft 365-integratie. Revolutioneer de manier waarop jouw bedrijf functioneert en vergroot de productiviteit met deze alles-in-één oplossing. Bij de Managed Werkplek is de Managed IT dienst van jtb-media inbegrepen. Voor meer informatie kunt u kijken bij onze Managed Werkplek dienst. 

Monitoring

Deze monitoring service is een dienst van jtb-media waarbij uw netwerk componenten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar worden bewaakt. Uw apparaten worden standaard op 12 punten bewaakt waaronder:

Indien zich één van deze punten in de gevarenzone begeeft, zal automatisch een e-mail melding worden gegenereerd. Hierdoor kan vroegtijdig worden ingegrepen zodat erger wordt voorkomen.

De lijst met te monitoren items is nagenoeg onbeperkt. Neem contact met ons op voor specifieke wensen.

Patching

Met de RMM oplossing van jtb-media voorkomt u kwetsbaarheden in uw systemen en netwerk. Zo controleert de dienst standaard de volgende punten om kwetsbaarheden te voorkomen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden omtrent Managed IT? Maak een afspraak of bel ons voor meer informatie. 

Security

Als security-oplossing maken wij gebruik van de oplossing van Bitdefender. Bitfender biedt toonaangevende beveiliging voor endpoints. De meest doeltreffende bescherming tegen geavanceerde aanvallen. Bewezen in praktische testen.

AV of endpoint-bescherming is niet voldoende om nieuwe ransomware, zero day-exploits of bestandsloze aanvallen tegen te houden.

Bitdefender MSP Security

Bitdefender MSP Security laat u deze dreigingen effectiever tegenhouden, dankzij de uitgebreide reeks lagen die hardening, preventie en detectie bieden, en de op machine learning en op gedrag gebaseerde technologieën, die over een periode van meer dan 10 jaar zijn vervolmaakt, aan de hand van gegevens van meer dan 500 miljoen apparaten.

Microsoft Defender for Business

Microsoft Defender for Business een andere optie is het gebruiken van Microsoft Defender for Business. Dit is voornamelijk slim als er ook reeds Microsoft Office 365 licenties worden afgenomen. Dit bespaart namelijk kosten tegenover het gebruik van Bitdefender.

Wilt u overstappen naar Managed IT voor uw bedrijf, organisatie of vereniging?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.