Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Sim only abonnementen

Sim-only abonnementen bieden de mogelijkheid om enkel te betalen voor de simkaart en het abonnement voor bellen, sms’en en internetten. Dit kan voordeliger zijn dan een regulier abonnement waarbij ook een telefoon wordt geleverd.

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
Stack of orange sim smart cards for mobile phone.
telefonieabonnement zonder telefoon

Sim only abonnement

Bent u op zoek naar een voordeligere optie voor uw mobiele telefoonabonnement? Dan heeft jtb-media dé oplossing voor u met hun sim only abonnementen. Met de keuze uit de beste providers in Nederland, zoals KPN, Vodafone, Budgetmobiel en YouFone, kunt u vertrouwen op uitstekende kwaliteit en de beste netwerkdekking. Bovendien kunt u bij jtb-media zelf uw abonnement samenstellen met de gewenste bel- en databundels. Zo betaalt u nooit te veel voor diensten die u niet nodig heeft. jtb-media staat ook bekend om een uitstekende klantenservice, die u altijd helpt met al uw vragen en problemen. Door te kiezen voor een sim only abonnement via jtb-media, bespaart u elke maand op uw mobiele telefoonkosten zonder in te boeten aan kwaliteit en service.

Waarom kiest u voor jtb-media:

Sim only van KPN

KPN sim-only is een populair aanbod van de bekende Nederlandse telecomprovider KPN. Het idee achter sim-only is dat klanten zelf een losse simkaart van KPN aanschaffen en deze vervolgens kunnen gebruiken in hun eigen toestel. Hierdoor betaal je alleen voor de data, belminuten en sms’jes die je nodig hebt zonder vast te zitten aan een duur abonnement inclusief telefoon. KPN biedt een aantal verschillende sim-only opties aan, afhankelijk van je behoeften als klant. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een abonnement met onbeperkt bellen en sms’en, of voor een abonnement met veel data. Voor meer advies zijn wij je graag van dienst!

Vodafone sim only

Met Vodafone sim-only krijg je de vrijheid om te kiezen wat je echt nodig hebt. Of je nu meer data, belminuten of sms’jes nodig hebt, je stelt het gemakkelijk zelf samen en past het aan wanneer het je uitkomt. Bij Vodafone sim-only krijg je bovendien de snelste mobiele netwerken en de beste service, en dat alles voor een voordelige prijs. Met een Vodafone sim-only abonnement heb je geen zorgen over verrassingen op je factuur. Verder betaal je alleen voor wat je echt gebruikt en zit je nergens aan vast. Waar wacht je nog op? Kies voor Vodafone en ervaar de vrijheid van onbeperkt bellen, sms’en en internetten voor een scherpe prijs!

Youfone sim only

Bent u op zoek naar een voordelige, maar betrouwbare sim-only provider? Dan is Youfone de  oplossing voor u! Met Youfone heeft u altijd de controle over uw verbruik en betaalt u enkel wat u nodig heeft.

U kunt kiezen tussen verschillende bundels en maandelijks aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Bij Youfone profiteert u daarnaast van gratis nummerbehoud en vaste lage tarieven, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast maakt u gebruik van het betrouwbare, razendsnelle netwerk van KPN. En met de handige Youfone app houdt u te allen tijde uw facturen en verbruik bij. Dit alles maakt Youfone de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbaar maar kwalitatief hoogwaardig telefoonabonnement. Wacht niet langer en stap vandaag nog over naar Youfone!

KPN telecom sim-only logo
vodafone telecom sim-only logo
youfone telecom sim-only logo

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvend advies voor sim-only abonnementen.