Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Connector reparatie: connector van jouw apparaat afgebroken?

Is de oplaadconnector van jouw apparaat afgebroken? Geeft jouw Playstation geen beeld meer door een kapotte HDMI connector? Wij vervangen bijna alle connectoren!

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
CONNECTOR REPARATIE

Connector reparatie / Oplaadpoort reparatie

Synchronisatie- of laadprobleem problemen komen vaak door een kapotte USB-C of MicroUSB connector van uw telefoon of tablet.

Door het gebruik van uw telefoon of tablet komt er vaak spanning te staan op de micro usb connector in de telefoon of tablet. Daarom wordt het vaak ook afgeraden om de telefoon of tablet tijdens het opladen te gebruiken. Dit is ook de reden dat laadkabels voor uw telefoon of tablet vaak zo kort zijn. Omdat er vaak druk uitgeoefend wordt op de laadconnector kan het op termijn gebeuren dat de oplaadconnector, USB-C connector of MicroUSB oplaadpoort slecht gaat werken.

Het is verstandig om dit snel te laten repareren omdat de connector ook schade kan veroorzaken op het moederbord van uw telefoon op tablet met vaak blijvende gevolgen. jtb-media voert een vakkundige connector reparaatie voor u uit.

Ook andere connector reparaties

Ook voor andere connectoren zoals bijvoorbeeld een HDMI connector bent u bij ons aan het juiste adres. Deze kunnen wij zonder problemen vervangen. Trace reparaties behoren ook tot de mogelijkheden. 

Waarom kiest u voor jtb-media:

Garantie op reparaties

jtb-media werkt zoveel mogelijk met originele onderdelen zodat jou apparaat na reparatie goed blijft werken. Als er toch iets niet helemaal goed blijkt te zien heeft u bij ons natuurlijk ook garantie op de uitvoerde reparaties. 

Geen onderzoekskosten

Is jouw telefoon gevallen of heb jij geen idee waardoor het defect is ontstaan? jtb-media rekent geen onderzoekskosten om te bepalen wat de reparatie kost. Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

telefoon reparaties

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Veelgestelde vragen

FAQ

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. De voorkeur gaat echter uit naar betalingen via pin. 

Als je apparaat kapot is, is het goed om te weten dat de reparatie vaak gedekt is door je verzekering. Het is raadzaam om bij je verzekeraar na te vragen of de reparatie van jouw apparaat inderdaad gedekt wordt. Bij ons kun je de reparatie vervolgens afrekenen per pin of contant. Daarbij krijg je van ons een factuur mee, die je bij je verzekering kunt indienen om de kosten terug te krijgen. Dit maakt het proces van reparatie en betaling erg makkelijk en transparant. Het is natuurlijk fijn om te weten dat je bij ons terecht kunt voor een reparatie en dat je daarbij niet hoeft te twijfelen over de vergoeding van de kosten door je verzekeraar.

Sommige verzekeraars vragen een offerte vooraf. Deze is bij ons vrijblijvend aan te vragen.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Ja, in de meeste gevallen blijft je garantie gewoon behouden. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook garantie op de reparaties die wij invoeren. 

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie, zodat jouw toestel hopelijk bestand is tegen een ongelukje. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. Wij kunnen de waterdichtheid namelijk niet meer garanderen. 

Dit doen de grote fabrikanten overigens ook niet. 1 keer je telefoon laten vallen kan al betekenen dat hij niet meer waterdicht is. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 

Iedereen is tevreden over jtb-media

Bekijk alle 5 sterren reviews op 5 sterrenspecialist.nl
5/5