Connector reparatie

Is de oplaadconnector van jouw apparaat afgebroken? Geen jouw Playstation geen beeld meer door een kapotte HDMI connector? Wij vervangen bijna alle connectoren. !

CONNECTOR REPARTIE

MicroUSB oplaadpoort reparatie

Synchronisatie- of laadprobleem problemen komen vaak door een kapotte microusb oplaadpoort of MicroUSB connector van uw telefoon of tablet.

Door het gebruik van uw telefoon of tablet komt er vaak spanning te staan op de micro usb connector in de telefoon of tablet. Daarom wordt het vaak ook afgeraden om de telefoon of tablet tijdens het opladen te gebruiken. Dit is ook de reden dat laadkabels voor uw telefoon of tablet vaak zo kort zijn. Omdat er vaak druk uitgeoefend wordt op de laadconnector kan het op termijn gebeuren dat de oplaadconnector of MicroUSB oplaadpoort slecht gaat werken.

Het is verstandig om dit snel te laten repareren omdat de connector ook schade kan veroorzaken op het moederbord (mainboard) van uw telefoon op tablet met vaak blijvende gevolgen. jtb-media voert een vakkundige microusb oplaadpoort reparatie voor u uit.

MicroUSB oplaadpoort reparatie

Uiteraard reparareert jtb-media ook andere connectoren. Zo vervangen wij ook USB poort van USB sticks of HDMI connectoren. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook ervaring met het vervangen een HDMI poort op gameconsoles zoals de Playstation 4 en Xbox One. Maar ook het vervangen van de connector op bijvoorbeeld een USB stick (flashdrive) vormt geen uitdaging voor ons.

Wilt u gebruik maken van onze reparatieservice of wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan uiteraard graag voor u klaar! Mocht een reparatie onverhoopt niet lukken dan betaald u helemaal niets!

Ik wil mijn apparaat laten repareren

De reparatie van uw oplaadpoort, microUSB poort of HDMI connector kunnen wij al uitvoeren vanaf 39 euro. In de meeste gevallen kost de reparatie tussen de 39 en 59 euro. We hebben momenteel 200+ microUSB connectoren in voorraad, hierdoor duurt de reparatie in de meeste gevallen dus niet lang!

Het aanbieden van de reparatie kan op meerdere manieren, zo kunt u het apparaat:

  • Langs brengen
  • Opsturen


Indien u er voor kiest om het apparaat op te maak dan een reparatieverzoek aan via ons reparatieformulier. Na ontvangst van uw apparaat bekijken wij het probleem en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met iDEAL betaallink. Na betaling starten wij de reparatie en vervolgens sturen wij het apparaat gerepareerd terug met track&trace.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Klantervaringen

5/5
De USB poort van mijn tablet kapot

De USB poort van mijn tablet had de geest gegeven. jtb-media in Ruinerwold heeft die werkelijk uitstekend vervangen. Voor een alleszins redelijke prijs en vooral: snel! Ben zeer tevreden!
Kan hem aanbevelen voor dit soort pieterpeuterige klusjes.
P.N. uit Meppel

5/5
Reparatie USB aansluiting BMW helm

Super service!!!! Correcte en professionele oplossing aangeboden, prima communicatie en snel geholpen, JTB-media.nl is een aanrader !!!

D. Peters (België)

Waarom jtb-media?

jtb-media uit Ruinerwold is de plek voor alles op het gebied van ICT & Telecom. Wij vinden eerlijkheid, service en transparatie erg belangrijk. Of het nu gaat om een goed avies, de reparatie van uw apparaten of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

 

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!