Over ons - jtb-media.nl - Ruinerwold
  • BEL ONS
  • 085 30 10 725
  • E-MAIL ONS
  • info@jtb-media.nl

Over ons

Over ons

OVER JTB-MEDIA

jtb-media is opgericht in april 2014 te Ruinerwold door Jeroen ten Brink. Met meer dan 12 ervaring op het gebied van ICT vond ik dat het tijd werd om voor mezelf te beginnen. Momenteel heb ik een klein kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw. Mijn passie ligt bij het helpen van mensen met ICT gerelateerde problemen. Daarnaast vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn. Of het nu gaat om het repareren van apparaten met geavanceerde en/of onconventionele reparatietechnieken of het ontwerpen van posters, logo’s en huisstijlen.

jtb-media voert reparaties aan uw pc, laptop of smartphone door de jarenlange ervaring snel en vakkundig uit. De meeste reparaties zijn zelfs de zelfde dag al klaar! Wij opereren in Zuidwest Drenthe. En dan vooral in de plaatsen: Ruinerwold, Koekange, Meppel, Havelte, Uffelte, Ruinen en Meppel.

Daarnaast voeren wij ook nog waterschade reparaties uit aan allerlei apparatuur.

jtb-media is een all-round service en reparatiebedrijf die staat voor eerlijk en onafhankelijk advies. Of het nu gaat om advies bij aanschaf van een simpele printer, de reparatie van uw telefoon of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Ik sta graag voor u klaar.

jtb-media.nl