Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

Op zoek naar telefoon reparatie?
jtb-media repareert jouw telefoon

Werkt jouw mobiele telefoon niet meer door een val of andere oorzaak? Wij voeren telefoon reparaties uit op alle merken.

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
iphone reparatie
TELEFOON STUK?

Telefoon reparatie

jtb-media biedt professionele reparatie services aan voor verschillende soorten telefoons. Van vervanging van kapotte schermen en batterijen tot aan reparaties van de laadpoorten en camera’s, wij kunnen vrijwel elk probleem oplossen. Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen en zorgen wij ervoor dat jouw telefoon professioneel en veilig wordt gerepareerd.

Onze ervaren technici hebben uitgebreide kennis van verschillende merken en modellen telefoons. Zo kunnen wij snel en effectief je telefoon repareren tegen een eerlijke prijs. Wij repareren naast de Apple iPhone ook andere merken zoals Samsung, Oppo, Huawei, Google en Xiaomi.  Daarnaast bieden wij ook garantie op al onze reparaties. Kortom, als je op zoek bent naar professionele telefoon reparatie door een betrouwbare en ervaren partner, dan ben je bij jtb-media aan het juiste adres.

Waarom kiest u voor jtb-media:

Garantie op reparaties

jtb-media werkt zoveel mogelijk met originele onderdelen zodat jou telefoon na reparatie goed blijft werken. Als er toch iets niet helemaal goed blijkt te zien heeft u bij ons natuurlijk ook garantie op de uitvoerde reparaties. 

Geen onderzoekskosten

Is jouw telefoon gevallen of heb jij geen idee waardoor het defect is ontstaan? jtb-media rekent geen onderzoekskosten om te bepalen wat de reparatie kost. Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dus voor telefoon reparatie Meppel ga je naar jtb-media in Ruinerwold!

telefoon reparaties

Telefoon reparatie Meppel

Als u uw telefoon gerepareerd moet hebben in Meppel, dan moet u een kijkje nemen bij jtb-media! Wij bieden uitstekende en betaalbare diensten aan om aan uw behoeften voor de reparatie van mobiele telefoons te voldoen met professionele medewerkers van topkwaliteit. Onze winkel bevindt zich in Ruinerwold, dicht bij Meppel, en is voorzien van een comfortabele wachtruimte. Met onze geavanceerde apparatuur en uitgebreide ervaring garanderen wij uitzonderlijke resultaten bij het herstellen van uw telefoon. Wij bieden gratis parkeergelegenheid, dus maakt u zich geen zorgen over het vinden van een plaats of het betalen voor parkeren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak voor de reparatie van uw telefoon met de experts van jtb-media in te plannen!

Op zoek naar telefoon winkel in Meppel?

jtb-media is gevestigd aan de rand van Ruinerwold tegen de wijk Oosterboer in Meppel aan. Binnen een aantal minuten bent u bij ons in de winkel waar u gratis kan parkeren en niet hoeft te zoeken naar een parkeerplek. 

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Veelgestelde vragen

FAQ

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. De voorkeur gaat echter uit naar betalingen via pin. 

Als je apparaat kapot is, is het goed om te weten dat de reparatie vaak gedekt is door je verzekering. Het is raadzaam om bij je verzekeraar na te vragen of de reparatie van jouw apparaat inderdaad gedekt wordt. Bij ons kun je de reparatie vervolgens afrekenen per pin of contant. Daarbij krijg je van ons een factuur mee, die je bij je verzekering kunt indienen om de kosten terug te krijgen. Dit maakt het proces van reparatie en betaling erg makkelijk en transparant. Het is natuurlijk fijn om te weten dat je bij ons terecht kunt voor een reparatie en dat je daarbij niet hoeft te twijfelen over de vergoeding van de kosten door je verzekeraar.

Sommige verzekeraars vragen een offerte vooraf. Deze is bij ons vrijblijvend aan te vragen.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Ja, in de meeste gevallen blijft je garantie gewoon behouden. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook garantie op de reparaties die wij invoeren. 

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie, zodat jouw toestel hopelijk bestand is tegen een ongelukje. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. Wij kunnen de waterdichtheid namelijk niet meer garanderen. 

Dit doen de grote fabrikanten overigens ook niet. 1 keer je telefoon laten vallen kan al betekenen dat hij niet meer waterdicht is. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 

Iedereen is tevreden over jtb-media

Bekijk alle 5 sterren reviews op 5 sterrenspecialist.nl
5/5