iPhone reparatie Meppel

iPhone reparatie in Meppel en omstreken. Snelle reparatie van jouw iPhone. Maak vandaag nog een afspraak of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

iPHONE REPARATIE

Wij repareren onder andere

Oplaadpoort

Telefoon laadt slecht of niet op

Batterij vervanging

Telefoon is snel leeg of valt uit

Wifi / Bluetooth

Vervangen van de IC

Volume knop

Knoppen werken niet meer

Gebroken scherm

Gebroken of zwart scherm

Waterschade

Toestel is vochtig geweest

Speaker / Oortelefoon

Telefoneren gaat slecht

Microfoon

Mensen horen jou niet

iPhone stuk?

iPhone reparatie

Als het gaat om iPhone reparatie in Meppel, is jtb-media de beste keuze voor snelle en betrouwbare reparaties. Onze ervaren technici hebben jarenlange ervaring en kennen de ins en outs van elk type iPhone-model. Of het nu gaat om een gebroken scherm, waterschade, batterijproblemen of andere problemen, wij kunnen het allemaal oplossen tegen een betaalbare prijs.

Bij jtb-media begrijpen we hoe belangrijk uw iPhone is in uw dagelijks leven. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw apparaat zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Onze snelle reparatieservices betekenen dat u niet lang hoeft te wachten om weer verbonden te zijn met de digitale wereld.

We gebruiken alleen hoogwaardige en originele onderdelen voor al onze reparaties om ervoor te zorgen dat uw iPhone weer net zo goed functioneert als voorheen. U hoeft zich geen zorgen te maken over lange wachttijden of hoge kosten voor iPhone-reparaties – ons focus is op effectieve reparaties tegen betaalbare prijzen.

Als u iPhone-reparatie nodig heeft in Meppel, vergeet dan niet om contact op te nemen met jtb-media. Onze deskundige technici staan klaar om u te helpen en al uw iPhone-problemen op te lossen.

SNELLE REPARATIE VAN JOUW iPHONE

Wij staat voor je klaar!

Scherm van je telefoon gebroken? Laad je iPhone niet meer op? Of kan je niemand meer horen tijdens het bellen?

Razendsnel klaar

De meeste onderdelen hebben wij standaard op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw telefoon meestal dezelfde dag nog maken.

Garantie

Op elke reparatie krijgt u garantie.
Geen enkel punt.

Beste kwaliteit

Wij maken altijd gebruik van originele onderdelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan gebruiken wij de beste kwaliteit.

Microsolderen

Naast alle standaard reparaties voert jtb-media ook gespecialiseerde moederbord (logicboard) reparaties uit aan telefoons. Wij beschikken over moderne apparatuur zoals een microscoop en microsoldeerbout zodat wij ook deze microscopische reparaties kunnen voltooien. Zo voeren wij naast de welbekende iPhone 7 audio IC reparatie ook andere microreparaties uit zoals:

  • Oplaadproblemen door U2 chip
  • PMIC (Power Management IC)
  • Backlight IC
  • iPhone & iPad FPC connector
  • Audio IC
  • Waterschade herstel
  • Data recovery
  • MicroUSB & HDMI connectoren

Waar kan ik de iPhone reparatie laten uitvoeren?

Maak vandaag nog een afspraak om je telefoon te laten repareren. De iPhone reparatie wordt uitgevoerd in onze winkel in Ruinerwold waar u gratis kan parkeren. Het is verstandig om van tevoren even een afspraak te maken. Zo kunnen wij de reparatietijd zo kort mogelijk houden.

Uiteraard werken wij ESD veilig met alle iPhones die ter reparatie worden aangeboden. Voor meer informatie over ESD veilig werken kun je hier kijken.

Een gemiddelde iPhone reparatie duurt ongeveer 30 minuten. U kunt bij jtb-media gewoon wachten totdat uw toestel weer klaar is. U kan bij ons gratis koffie, thee, water of ranja krijgen tijdens het wachten. Uiteraard mag je ook het toestel bij ons achter laten en later ophalen.

Dus bent op zoek naar iPhone reparatie Meppel / Ruinerwold? Maak dan snel een afspraak en kom langs!

Wij zijn de goedkoopste in de regio.

De reparatieprijzen verschillend per telefoon en veranderen snel door de fluctuerende markt. Hierdoor is het actueel houden van de prijslijst erg tijdrovend. Voor actuele prijzen kunt u naar onze reparatie pagina gaan en dan het juiste model selecteren. Als er reparatieprijzen bekend zijn voor het door u gekozen model dan krijgt u dat direct te zien. Anders kunt u op die manier gemakkelijk een offerte aanvragen. 

 

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Veelgestelde vragen

FAQ

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. De voorkeur gaat echter uit naar betalingen via pin. 

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Nee helaas, in de meeste gevallen vervalt de fabrieksgarantie van de fabrikant. De Europese Unie is momenteel bezig met wetgeving wat het mogelijk moet maken om de fabrieksgarantie te behouden na reparatie door een derde partij. Daarnaast is de waterdichtheid van uw toestel vaak voordat u hem aanbiedt voor reparatie niet meer optimaal door bijvoorbeeld val- of stootschade. Wij doen er uiteraard alles aan om uw toestel weer waterdicht te maken. Maar wij kunnen dit helaas niet garanderen en accepteren ook geen aansprakelijkheid bij waterschades.

Uiteraard geven wij wel garantie op de door ons uitgevoerde reparaties zoals bij het vervangen van een scherm!

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 
Als klant krijg je waar voor je geld. Binnen één uur had ik mijn telefoon weer terug nadat mijn beeldscherm gemaakt was.
Mevr. Brinkman - KLOMP

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!