Wij zijn momenteel druk bezig met de website. Het kan zijn dat niet alles vindbaar is. Mocht u hulp nodig zijn, neem dan contact op. 

iPhone reparatie Meppel? jtb-media repareert jouw iPhone

Werkt jouw Apple iPhone niet meer door een val of andere oorzaak? Wij voeren iPhone reparaties uit modellen iPhones.

Score van 4,9 / 5 uit 90+ geverifieerde reviews
4.9/5
iphone reparatie
iPhone STUK?

iPhone reparatie Meppel

Als trotse eigenaar van een iPhone wil je er natuurlijk zeker van zijn dat deze net zo goed blijft werken als op de dag dat je hem kocht. Helaas kan er altijd iets misgaan, of je nu per ongeluk je telefoon laat vallen of er iets anders gebeurt waardoor je scherm of batterij beschadigd raakt. Maar maak je geen zorgen, want jtb-media uit Ruinerwold biedt de beste iPhone reparatie service in Meppel en omgeving. Met jarenlange ervaring en een passie voor technologie weten zij als geen ander hoe ze jouw iPhone weer als nieuw kunnen maken. Of het nu gaat om een kapot scherm, een beschadigde batterij of een ander probleem: jtb-media staat voor je klaar en zorgt dat jij weer volop kunt genieten van je iPhone. Benieuwd naar de kosten van bijvoorbeeld een iPhone scherm reparatie? Klik op de onderstaande buttons op contact op te nemen of om de prijzen te bekijken.

Waarom jtb-media voor uw iPhone reparatie?

Garantie op reparaties

jtb-media werkt zoveel mogelijk met originele onderdelen zodat jou iPhone na reparatie goed blijft werken. Als er toch iets niet helemaal goed blijkt te zijn heeft u bij ons natuurlijk ook garantie op de door ons uitvoerde reparaties. 

Geen onderzoekskosten

Is jouw telefoon gevallen of heb jij geen idee waardoor het defect is ontstaan? jtb-media rekent geen onderzoekskosten om te bepalen wat de reparatie kost. Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dus voor telefoon reparatie Meppel ga je naar jtb-media in Ruinerwold!

iphone reparatie

iPhone reparatie

Bij jtb-media zijn we gespecialiseerd in professionele iPhone reparaties. Onze ervaren technici hebben jarenlange ervaring en kunnen verschillende iPhone-modellen repareren – van gebarsten schermen tot kapotte knoppen en batterijen. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en gebruiken alleen originele en hoogwaardige onderdelen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw telefoon wordt gerepareerd volgens fabrieksstandaarden.

We weten dat uw tijd kostbaar is, daarom bieden we snelle reparatiediensten aan. Maak eenvoudig een afspraak en breng uw beschadigde iPhone naar onze winkel. Ons team zal het probleem snel en efficiënt diagnosticeren om uw telefoon zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen.

Kortom, als u een betrouwbare en efficiënte iPhone reparatie service nodig heeft, hoeft u niet verder te kijken dan jtb-media. We garanderen dat u niet teleurgesteld zult zijn!

Op zoek naar een iPhone reparatie winkel in Meppel?

jtb-media is gevestigd aan de rand van Ruinerwold tegen de wijk Oosterboer in Meppel aan. Binnen een aantal minuten bent u bij ons in de winkel waar u gratis kan parkeren en niet hoeft te zoeken naar een parkeerplek. 

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Veelgestelde vragen

FAQ

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. De voorkeur gaat echter uit naar betalingen via pin. 

Als je apparaat kapot is, is het goed om te weten dat de reparatie vaak gedekt is door je verzekering. Het is raadzaam om bij je verzekeraar na te vragen of de reparatie van jouw apparaat inderdaad gedekt wordt. Bij ons kun je de reparatie vervolgens afrekenen per pin of contant. Daarbij krijg je van ons een factuur mee, die je bij je verzekering kunt indienen om de kosten terug te krijgen. Dit maakt het proces van reparatie en betaling erg makkelijk en transparant. Het is natuurlijk fijn om te weten dat je bij ons terecht kunt voor een reparatie en dat je daarbij niet hoeft te twijfelen over de vergoeding van de kosten door je verzekeraar.

Sommige verzekeraars vragen een offerte vooraf. Deze is bij ons vrijblijvend aan te vragen.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Ja, in de meeste gevallen blijft je garantie gewoon behouden. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook garantie op de reparaties die wij invoeren. 

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie, zodat jouw toestel hopelijk bestand is tegen een ongelukje. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. Wij kunnen de waterdichtheid namelijk niet meer garanderen. 

Dit doen de grote fabrikanten overigens ook niet. 1 keer je telefoon laten vallen kan al betekenen dat hij niet meer waterdicht is. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 

Iedereen is tevreden over jtb-media

Bekijk reviews op 5sterrenspecialist.nl
5/5