Folders

Onze folders zijn de perfecte manier om jouw bedrijf, producten, of diensten op een professionele manier te presenteren.
OP ZOEK NAAR PRINT & SIGN?

Folders

Onze folders zijn de perfecte manier om jouw bedrijf, producten, of diensten op een professionele manier te presenteren. Onze uitgebreide keuze in vouw- en afwerkingsmogelijkheden garanderen dat er voor ieder wat wils is. Of je nu kiest voor een enkelvouw, zigzagvouw, kruisvouw, of bijvoorbeeld een wikkelvouw folder, wij zorgen ervoor dat deze er precies zo uit komt te zien als jij voor ogen had. Onze verschillende afwerkingsmogelijkheden, zoals glanzend, mat, beschrijfbaar, en milieuvriendelijk, geven jouw folder net die extra touch die het nodig heeft om er echt uit te springen. Wij werken met verschillende papierdiktes om ervoor te zorgen dat jouw folder niet alleen mooi, maar ook stevig is. Vertrouw op onze expertise om jouw boodschap op de meest effectieve manier over te brengen dankzij onze kwalitatieve en uitgebreide keuze in folders.

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Waarom jtb-media?

jtb-media uit Ruinerwold is de plek voor alles op het gebied van ICT & Telecom. Wij vinden eerlijkheid, service en transparatie erg belangrijk. Of het nu gaat om een goed avies, de reparatie van uw apparaten of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

 

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!