Boekjes & Brochures

Boekjes en brochures zijn een geweldige manier om informatie op een overzichtelijke manier te presenteren.
OP ZOEK NAAR PRINT & SIGN?

Boekjes & Brochures

Boekjes en brochures zijn een geweldige manier om informatie op een overzichtelijke manier te presenteren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze drukwerkvormen veel worden gebruikt voor publicaties, zoals magazines, menukaarten en fotoboeken. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende varianten, waaronder geniete boekjes, gelijmde brochures, ringband boekjes, hardcover boeken en brochures met oognieten. Deze varianten hebben allemaal unieke eigenschappen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Geniete boekjes zijn bijvoorbeeld goed geschikt voor publicaties met een beperkt aantal pagina’s, terwijl gelijmde brochures een meer professionele uitstraling hebben en geschikt zijn voor publicaties met meer pagina’s. Of u nu op zoek bent naar een simpele publicatie of een luxe boek, wij hebben de juiste oplossing voor u. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Waarom jtb-media?

jtb-media uit Ruinerwold is de plek voor alles op het gebied van ICT & Telecom. Wij vinden eerlijkheid, service en transparatie erg belangrijk. Of het nu gaat om een goed avies, de reparatie van uw apparaten of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

 

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!