Nintendo Switch OLED reparatie

Laat snel jouw Nintendo Switch OLED reparatie uitvoeren bij jtb-media en jouw Nintendo Switch is binnen de kortste keren weer in topconditie!

Nintendo Switch Reparatie: professioneel en snel

Heb jij problemen met je Nintendo Switch? Zoek je naar een professionele reparatie service? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden snelle en vakkundige reparaties voor alle soorten problemen met de Nintendo Switch. Of het nu gaat om een kapot touchscreen, geen beeld meer, strepen of vlekken op het scherm, of dat de console gewoon niet meer wil werken zoals hij hoort: wij helpen je graag verder.

Waarom kiezen voor ons?

  • Gratis onderzoek:  wij voeren het onderzoek van jouw Switch gratis uit. Zodra we weten wat er kapot is ontvang van ons een vrijblijvende offerte.
  • Snelle service: we begrijpen dat je zo snel mogelijk weer wilt spelen met je Nintendo Switch. Daarom hebben we een snelle doorlooptijd.
  • Vakkundigheid: onze technici hebben jarenlange ervaring met het repareren van Nintendo Switch-consoles. Ze weten precies hoe ze problemen op moeten lossen en zullen ervoor zorgen dat je console weer helemaal naar behoren werkt.
  • Altijd garantie: we bieden een garantie op al onze reparaties, zodat je zonder zorgen kunt spelen. Als er binnen de garantieperiode toch weer problemen optreden, staan we graag voor je klaar om ze op te lossen.


Populaire reparaties

Touchscreen reparatie: als je touchscreen niet meer goed reageert of helemaal niet meer werkt, kunnen we dit voor je repareren. Zo kun je weer gemakkelijk door je games navigeren.

Beeldscherm reparatie: als je beeldscherm kapot is, strepen of vlekken vertoont, of gewoon niet meer goed werkt, kunnen we dit voor je repareren. Zo kun je weer genieten van heldere en haarscherpe graphics.

Oplaadproblemen oplossen: als je Nintendo Switch niet meer goed oplaadt, kunnen we dit voor je oplossen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je ineens zonder stroom komt te zitten tijdens je game-sessies.

Foutmeldingen oplossen: als je Nintendo Switch foutmeldingen geeft of anderszins niet goed werkt, kunnen we dit voor je oplossen. We kunnen de software updaten, problemen met de hardware oplossen, en alles doen om ervoor te zorgen dat je console weer naar behoren werkt.

Stuur je console naar ons op

Als je niet in de buurt woont, kun je altijd je Nintendo Switch naar ons opsturen voor reparatie. We zullen ervoor zorgen dat het binnen de kortste keren weer naar je teruggestuurd wordt, zodat je snel weer kunt spelen. Je kunt het opsturen via onze website. Als je de keuzehulp bovenaan de website volgt kan u een afspraak maken om langs te komen of kiezen om het apparaat op te te sturen.

Neem gerust contact op

Heb je nog vragen over onze reparatie services of wil je direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op het volgende nummer: 0522 – 20 21 00. Wij helpen je graag verder!

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja hoor, opsturen van uw apparaat is mogelijk. Het is het gemakkelijkst om het apparaat even bij ons aan te melden via het stappenplan hierboven. Selecteer de reparaties die je wil laten uitvoeren en klik op volgende. Je kan dan kiezen om het apparaat op te sturen of om direct een afspraak te maken. 

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen. Onze voorkeur gaat uit naar betaling via pin. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen. In de meeste gevallen blijft de data gewoon op het apparaat staan. 

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

In veel gevallen blijft de garantie behouden. In sommige gevallen niet. Vraag daarom van tevoren bij de reparatie of de garantie behouden blijft. Op alle reparaties die jtb-media uitvoert geven wij uiteraard garantie! Dit varieert van 3 tot 12 maanden afhankelijk van de reparatie. 

De meeste apparaten kunnen wij repareren. Stuur even een e-mail om te vragen of wij jouw apparaat ook kunnen repareren. 

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!