iPhone 7 Plus reparatie

Laat snel een iPhone 7 Plus reparatie uitvoeren bij jtb-media en jouw telefoon is binnen de kortste keren weer 100% werkend!


SNELLE REPARATIE VAN JOUW iPHONE

Wij staan voor je klaar!

Is jouw iPhone gevallen? Gaat deze helemaal niet meer aan of loopt het vocht eruit omdat je hem ergens in hebt laten vallen? Geen nood, ga naar jtb-media!

Razendsnel klaar

De meeste onderdelen hebben wij standaard op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw computer snel maken

Garantie

Op elke reparatie krijgt u garantie.
Geen enkel probleem.

Beste kwaliteit

Wij maken altijd gebruik van originele onderdelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan gebruiken wij de beste kwaliteit die er te krijgen is!

iPhone laten repareren?

iPhone 7 Plus reparatie binnen 30 minuten

  • Voor een iPhone reparatie bent u bij jtb-media op het juiste adres. Is uw iPhone scherm stuk of gescheurd? Gaat jouw telefoon niet meer aan? Of heb je andere klachten? Wij kunnen elke iPhone snel maken omdat wij de meeste onderdelen direct uit voorraad kunnen leveren. 

Wij staan 5 dagen in de week voor jou klaar om de iPhone reparatie snel uit te voeren. Met meer dan 12 jaar ervaring mag je er vanuit gaan dat de reparatie vakkundig wordt uitgevoerd. 

De meeste iPhone reparaties kunnen wij binnen 30 minuten uitvoeren. Wij gebruiken indien mogelijk alleen originele onderdelen. De meest voorkomende reparaties voor de iPhone zijn:

  • Glas vervangen
  • Scherm vervangen
  • LCD reparatie
  • Accu / Batterij vervangen
  • Laadconnector vervangen

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsopgave!

Waarom jtb-media?

jtb-media uit Ruinerwold is de plek voor alles op het gebied van ICT & Telecom. Wij vinden eerlijkheid, service en transparatie erg belangrijk. Of het nu gaat om een goed avies, de reparatie van uw apparaten of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

 

Veelgestelde vragen

FAQ

De meeste iphone reparaties kunnen wij binnen 30 minuten voor je uitvoeren. In het geval van een meer complexere reparatie kan het wat langer duren, dit proberen wij altijd van tevoren aan te geven. Mocht het toestel langer moeten blijven dan hebben wij altijd een leentoestel voor je zodat je niet onbereikbaar bent. 

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Als je het toestel opstuurt voor reparatie dan duurt het gemiddeld twee dagen voordat je het toestel weer ontvangt. Bij langskomen kan het vaak al binnen 30 minuten. 

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

 
WAT VINDEN KLANTEN

Reviews

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!