MIcro USB oplaadpoort reparatie

Synchronisatie- of laadprobleem problemen komen vaak door een kapotte microusb oplaadpoort of MicroUSB connector van uw telefoon of tablet.

Door het gebruik van uw telefoon of tablet komt er vaak spanning te staan op de micro usb connector in de telefoon of tablet. Daarom wordt het vaak ook afgeraden om de telefoon of tablet tijdens het opladen te gebruiken. Dit is ook de reden dat laadkabels voor uw telefoon of tablet vaak zo kort zijn. Omdat er vaak druk uitgeoefend wordt op de laadconnector kan het op termijn gebeuren dat de oplaadconnector of MicroUSB oplaadpoort slecht gaat werken.

Het is verstandig om dit snel te laten repareren omdat de connector ook schade kan veroorzaken op het moederbord (mainboard) van uw telefoon op tablet met vaak blijvende gevolgen. jtb-media voert een vakkundige microusb oplaadpoort reparatie voor u uit.

OOK ANDERE CONNECTOREN

Uiteraard reparareert jtb-media ook andere connectoren. Zo vervangen wij ook USB poort van USB sticks of HDMI connectoren. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook ervaring met het vervangen een HDMI poort op gameconsoles zoals de Playstation 4 en Xbox One. Maar ook het vervangen van de connector op bijvoorbeeld een USB stick (flashdrive) vormt geen uitdaging voor ons.

Wilt u gebruik maken van onze reparatieservice of wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan uiteraard graag voor u klaar! Mocht een reparatie onverhoopt niet lukken dan betaald u helemaal niets!

CONTACT OPNEMEN

IK WIL MIJN APPARAAT LATEN REPAREN, HOE WERKT DIT?

De reparatie van uw oplaadpoort, microUSB poort of HDMI connector kunnen wij al uitvoeren vanaf 39 euro. In de meeste gevallen kost de reparatie tussen de 39 en 59 euro. We hebben momenteel 200+ microUSB connectoren in voorraad, hierdoor duurt de reparatie in de meeste gevallen dus niet lang!

Het aanbieden van de reparatie kan op meerdere manieren, zo kunt u het apparaat:

  • Langs brengen
  • Opsturen

Indien u er voor kiest om het apparaat op te maak dan een reparatieverzoek aan via ons reparatieformulier. Na ontvangst van uw apparaat bekijken wij het probleem en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met iDEAL betaallink. Na betaling starten wij de reparatie en vervolgens sturen wij het apparaat gerepareerd terug met track&trace.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Klantervaringen…

De USB poort van mijn tablet kapot

De USB poort van mijn tablet had de geest gegeven. jtb-media in Ruinerwold heeft die werkelijk uitstekend vervangen. Voor een alleszins redelijke prijs en vooral: snel! Ben zeer tevreden!
Kan hem aanbevelen voor dit soort pieterpeuterige klusjes.
P.N. uit Meppel

Reparatie USB aansluiting BMW helm

Super service!!!! Correcte en professionele oplossing aangeboden, prima communicatie en snel geholpen, JTB-media.nl is een aanrader !!!

D. Peters (België)

USB oplaadpoort telefoon

Het is bij jtb-media mogelijk om je telefoon / tablet op sturen ter reparatie. Je krijgt van te voren een inschatting van de kosten. De betaling van de rekening kan via iDeal. Een efficient proces.
Ik had mijn telefoon binnen twee dagen weer terug. Prima service.

J. Brandsma

REPARATIE AANMELDEN OF OFFERTE AANVRAGEN?

Meld je reparatie vandaag nog aan voor eens snelle afhandeling of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van jouw apparaat.

Waarom jtb-media?

jtb-media is een allround ICT & Telecom bedrijf dat voor eerlijk en onafhankelijk advies. Wij vinden eerlijkheid, service en transparantie erg belangrijk. Of het nu gaat om advies bij aanschaf van een simpele printer, de reparatie van uw telefoon of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

Meppel Ruinerwold
Koekange Havelte
Nijeveen Wanneperveen
Staphorst IJhorst
de Wijk Ruinen
Echten Uffelte
Ansen Steenwijk

Veel gestelde vragen (FAQ)

Na akkoord van de offerte kunt u de reparatie betalen middels een iDEAL betaallink of via traditionele bankoverschrijving.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.