telefoon reparatie meppel ruinerwold
telefoon reparatie accu vervangen
iphone reparatie meppel

iPhone reparatie MEPPEL / RUINERWOLD

Op zoek naar een bedrijf voor jouw iPhone reparatie Meppel? Op zoek naar een betrouwbaar adres waar jouw iPhone binnen no time weer klaar is? Zoek niet verder! We hebben namelijk de meeste onderdelen op voorraad zodat we jouw iPhone snel kunnen herstellen.

Heb je jouw iPhone laten vallen en zit er nu een barst in het scherm? Laad je iPhone niet meer op of kan je niemand meer horen tijdens het bellen? Wij voeren elke iPhone reparatie voor je uit. Ook voor complexe moederbord reparaties kan je bij ons langs komen. Mocht de reparatie hierdoor wat langer duren dan hebben we uiteraard een leentoestel (Android of iPhone) voor je. Dit kost je vanzelfsprekend helemaal niks extra.

MOEDERBORD REPARATIE / MICROSOLDEREN

Naast alle standaard reparaties voert jtb-media ook gespecialiseerde moederbord (logicboard) reparaties uit aan telefoons. Wij beschikken over moderne apparatuur zoals een microscoop en microsoldeerbout zodat wij ook deze microscopische reparaties kunnen voltooien. Zo voeren wij naast de welbekende iPhone 7 audio IC reparatie ook andere microreparaties uit zoals:

  • Oplaadproblemen door U2 chip
  • PMIC (Power Management IC)
  • Backlight IC
  • iPhone & iPad FPC connector
  • Audio IC
  • Waterschade herstel
  • Data recovery
  • MicroUSB & HDMI connectoren

Voor meer informatie omtrent het microsolderen kunt u kijken op onze microsolderen pagina.

WAAR KAN IK MIJN IPHONE REPARATIE MEPPEL LATEN UITVOEREN?

Maak vandaag nog een afspraak om je telefoon te laten repareren. De iPhone reparatie wordt uitgevoerd in onze winkel in Ruinerwold waar u gratis kan parkeren. Het is verstandig om van tevoren even een afspraak te maken. Zo kunnen wij de reparatietijd zo kort mogelijk houden.

Uiteraard werken wij ESD veilig met alle iPhones die ter reparatie worden aangeboden. Voor meer informatie over ESD veilig werken kun je hier kijken.

Een gemiddelde iPhone reparatie duurt ongeveer 30 minuten. U kunt bij jtb-media gewoon wachten totdat uw toestel weer klaar is. U kan bij ons gratis koffie, thee, water of ranja krijgen tijdens het wachten. Uiteraard mag je ook het toestel bij ons achter laten en later ophalen.

Dus bent op zoek naar iPhone reparatie Meppel / Ruinerwold? Maak dan snel een afspraak en kom langs!

WAT KOST EEN IPHONE REPARATIE?

De reparatieprijzen verschillend per telefoon en veranderen snel door de fluctuerende markt. Hierdoor is het actueel houden van de prijslijst erg tijdrovend. Voor actuele prijzen kunt u het best even contact met ons opnemen. Schermreparaties liggen doorgaans tussen de € 59 en € 129 afhankelijk van het model en het gekozen beeldscherm. jtb-media is de goedkoopste in de regio. Vraag daarom nu een vrijblijvende prijsopgave aan en ontvang binnen 2 uur reactie.

Voor moederbord reparaties kunt u uitgaan van de volgende richtprijzen:

Verzendkosten retour €10
iPhone 6, 6+, 6S en 6S+ €129
iPhone 7, 7+, 8,8+ en X €139
iPhone XS, XS Max, XR en 11 €159
Additionele kosten
WiFi, Baseband, Nand vervangen + €29
Moederbord splitsen + €35

U kunt ons dagelijks bereiken via tel: 0522 202100
E-mailen of Whatsappen mag natuurlijk ook. Dit kan via onze contactpagina.

CONTACT OPNEMEN OFFERTE AANVRAGEN AFSPRAAK MAKEN

REPARATIE AANMELDEN OF OFFERTE AANVRAGEN?

Meld je reparatie vandaag nog aan voor eens snelle afhandeling of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van jouw apparaat.

Waarom jtb-media?

jtb-media is een allround ICT & Telecom bedrijf dat voor eerlijk en onafhankelijk advies. Wij vinden eerlijkheid, service en transparantie erg belangrijk. Of het nu gaat om advies bij aanschaf van een simpele printer, de reparatie van uw telefoon of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

Meppel Ruinerwold
Koekange Havelte
Nijeveen Wanneperveen
Staphorst IJhorst
de Wijk Ruinen
Echten Uffelte
Ansen Steenwijk

Veel gestelde vragen (FAQ)

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

Nee helaas, in de meeste gevallen vervalt de fabrieksgarantie van de fabrikant. De Europese Unie is momenteel bezig met wetgeving wat het mogelijk moet maken om de fabrieksgarantie te behouden na reparatie door een derde partij. Daarnaast is de waterdichtheid van uw toestel vaak voordat u hem aanbiedt voor reparatie niet meer optimaal door bijvoorbeeld val- of stootschade. Wij doen er uiteraard alles aan om uw toestel weer waterdicht te maken. Maar wij kunnen dit helaas niet garanderen en accepteren ook geen aansprakelijkheid bij waterschades.