iPAD reparatie / TABLET REPARATIE

Een tablet wordt vaak door meerdere leden van de familie gebruikt. Ook vaak door kinderen en die zijn soms wat minder voorzichtig als u, waardoor een klein ongelukje zo is gebeurd.
jtb-media maakt tablets & iPads op een professionele manier met uitsluitend originele of A-kwaliteit onderdelen. Daarom kiest u voor tablet en iPad reparatie van jtb-media.

GARANTIE

Omdat jtb-media.nl kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan geven wij op al onze reparaties minimaal 1 jaar garantie (met uitzondering van valschade en logicboard- en waterschade reparaties). Zo weet je zeker dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

OFFERTE AANVRAGEN

MEEST VOORKOMENDE IPAD REPARATIE / TABLET REPARATIE

Wij voeren onder andere de volgende iPad reparaties voor u uit:

  • Microfoon werkt niet
  • Touchscreen problemen
  • Camera werkt niet
  • Microsolderen
  • Behuizing stuk of beschadigd
REPARATIE AANMELDEN

REPARATIE AANMELDEN OF OFFERTE AANVRAGEN?

Meld je reparatie vandaag nog aan voor eens snelle afhandeling of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de reparatie van jouw apparaat.

Waarom jtb-media?

jtb-media is een allround ICT & Telecom bedrijf dat voor eerlijk en onafhankelijk advies. Wij vinden eerlijkheid, service en transparantie erg belangrijk. Of het nu gaat om advies bij aanschaf van een simpele printer, de reparatie van uw telefoon of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

Meppel Ruinerwold
Koekange Havelte
Nijeveen Wanneperveen
Staphorst IJhorst
de Wijk Ruinen
Echten Uffelte
Ansen Steenwijk

Veel gestelde vragen (FAQ)

U kunt bij ons contant, met pin of op rekening betalen.

Je kunt met alle tablet problemen bij ons terecht. Wij zijn in staat (bijna) alle problemen op te lossen.

Ja, jtb-media is niet verantwoordelijk voor het verlies van data tijdens de reparatie. U dient altijd zelf voor een deugdelijke back-up te zorgen.

Wij gaan natuurlijk met de grootst mogelijke zorg om met uw data!

Bent u hulp nodig met het instellen/maken van back-ups dan kunnen wij u uiteraard een back-up oplossing aanbieden en assisteren met het maken van een back-up.

Bijna alles! De meeste problemen/defecten zijn geen enkel probleem. Mochten wij een probleem niet zelf kunnen oplossen dan kunnen wij altijd nog terugvallen op ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennisbanken.

Nee helaas, in de meeste gevallen vervalt de fabrieksgarantie van de fabrikant. De Europese Unie is momenteel bezig met wetgeving wat het mogelijk moet maken om de fabrieksgarantie te behouden na reparatie door een derde partij. Daarnaast is de waterdichtheid van uw toestel vaak voordat u hem aanbiedt voor reparatie niet meer optimaal door bijvoorbeeld val- of stootschade. Wij doen er uiteraard alles aan om uw toestel weer waterdicht te maken. Maar wij kunnen dit helaas niet garanderen en accepteren ook geen aansprakelijkheid bij waterschades.