Ondersteuning Windows 7 stopt!

Per 14 januari 2020 stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows 7. En ondanks dat veel mensen al zijn overgestapt naar Windows 10 zijn er ook mensen die deze overstap nog moeten maken. Voor veilig gebruik van de laptop en/of computer is een overstap noodzakelijk. Wees gerust, jtb-media staat klaar om u te helpen!

 

Wat betekent dit voor mij?

Als je op dit moment een gebruiker bent van een van de versies van Windows 7 (zakelijk of particulier) betekent dit dat je na 14 januari 2020 niet meer kunt rekenen op beveiligigingsupdates. Microsoft stopt dus na 14 januari met het updaten van Windows 7. Dit betekent dat je dus minder veilig bent tijdens het gebruik van jouw apparaat. De gevolgen van een Windows versie die niet up-to-date is kan voor jou of je bedrijf verstrekkende gevolgen hebben. Daarom is er een oplossing. Namelijk; overstappen op Windows 10. jtb-media helpt met het complete upgrade traject en geeft waar nodig extra advies.

Het belang van Windows 10

Na de overstap biedt Windows 10 jou namelijk de mogelijkheid om sneller te werken, veiliger te werken en ook flexibeler te werken. Een verandering waar je thuis of op je bedrijf voordeel van hebt.

Het voordeel van Windows 10 is dat het veel veiliger is dan Windows 7. Mede door de updates die door Microsoft voor Windows 10 worden uitgerold. Als u gebruik blijft maken van Windows 7 dan is de kans groot dat u slachtoffer wordt van hackers.

Je kunt grotere problemen voor zijn door op tijd over te stappen op Windows 10!

Hulp nodig met overstappen? jtb-media kan u helpen met het overstappen naar Windows 10. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hosting, onderhoud en realisatie door jtb-media.nl. Voor vragen maak een support ticket aan