Managed IT services

Wilt u altijd kunnen vertrouwen op de IT apparatuur en kritische bedrijfsprocessen? Met de Managed IT services van jtb-media zorgen wij voor een optimale bereikbaarheid van uw IT infrastructuur.

MONITORING, PATCHING EN SECURITY

Managed IT services

Wilt u altijd kunnen vertrouwen op de IT apparatuur en kritische bedrijfsprocessen? Met de Managed IT services van jtb-media zorgen wij voor een optimale bereikbaarheid van uw IT infrastructuur. Met de RMM tools van jtb-media kunnen wij problemen al opsporen voordat u er last van heeft.  De Managed IT services van jtb-media bestaan uit de volgende onderdelen: 

Monitoring

Deze monitoring service is een dienst van jtb-media waarbij uw netwerk componenten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar worden bewaakt. Uw apparaten worden standaard op 12 punten bewaakt waaronder:

Indien zich één van deze punten in de gevarenzone begeeft, zal automatisch een e-mail melding worden gegenereerd. Hierdoor kan vroegtijdig worden ingegrepen zodat erger wordt voorkomen.

De lijst met te monitoren items is nagenoeg onbeperkt. Neem contact met ons op voor specifieke wensen.

Patching

Met de RMM oplossing van jtb-media voorkomt u kwetsbaarheden in uw systemen en netwerk. Zo controleert de dienst standaard de volgende punten om kwetsbaarheden te voorkomen.

Geinteresseerd in de mogelijkheden? Maak een afspraak of bel ons voor meer informatie. 

Security

Als security-oplossing maken wij gebruik van de oplossing van Bitdefender. Bitfender biedt toonaangevende beveiliging voor endpoints. 

De meest doeltreffende bescherming tegen geavanceerde aanvallen. Bewezen in praktische testen.

AV of endpoint-bescherming is niet voldoende om nieuwe ransomware, zero day-exploits of bestandsloze aanvallen tegen te houden.

Bitdefender MSP Security laat u deze dreigingen effectiever tegenhouden, dankzij de uitgebreide reeks lagen die hardening, preventie en detectie bieden, en de op machine learning en op gedrag gebaseerde technologieën, die over een periode van meer dan 10 jaar zijn vervolmaakt, aan de hand van gegevens van meer dan 500 miljoen apparaten.

Microsoft Defender for Business een andere optie is het gebruiken van Microsoft Defender for Business. Dit is voornamelijk slim als er ook reeds Microsoft Office 365 licenties worden afgenomen. Dit bespaart namelijk kosten tegenover het gebruik van Bitdefender. 

Ik ben geïnteresseerd in deze diensten

En wil graag een afspraak maken voor een verkennend en vrijblijvend gesprek.

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!