Back-up oplossingen

Voor iedere organisatie of gebruiker is het belangrijk dat er een back-up gemaakt wordt van uw bestanden. U moet er toch niet aan denken dat u data verliest door een crash of diefstal?

AL UW DATA VEILIG

BACK-UP OPLOSSINGEN

Voor iedere organisatie of gebruiker is het belangrijk dat er een back-up gemaakt wordt van uw bestanden. U moet er toch niet aan denken dat u data verliest door een crash of diefstal? jtb-media helpt graag bij het maken van een back-up plan op maat. Zo wordt er actief gekeken of de back-ups gemaakt worden zodat u nooit data kan verliezen.

Daarnaast is het mogelijk om data te synchroniseren tussen meerdere apparaten zodat u onderweg en thuis of op de zaak bij uw bestanden kan. Zo is er altijd het juiste bestand voorhanden. Ook deze oplossing kan jtb-media voor u implementeren.

OPLOSSINGEN

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Wij bieden verschillende back-up pakketten. Zo bieden wij onder andere back-up oplossingen aan met geïntegreerde beveiligingssoftware zodat je geen los antivirus pakket nodig hebt.  Om te kijken welke pakketten het meest geschikt zijn voor jouw omgeving is het makkelijkst om even een afspraak te maken. In een gesprek kunnen wij bepalen wat voor jouw de meeste geschikte oplossing zou zijn. 

Ik wil geen enkel risico lopen op data verlies!

Ik wil graag meer informatie ontvangen over de back-up oplossingen van jtb-media.nl

Waarom jtb-media?

jtb-media uit Ruinerwold is de plek voor alles op het gebied van ICT & Telecom. Wij vinden eerlijkheid, service en transparatie erg belangrijk. Of het nu gaat om een goed avies, de reparatie van uw apparaten of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

 

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!