Wij komen graag bij u langs

Jtb-media biedt een professionele hulp aan huis service aan. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen bij het oplossen van technische en computer gerelateerde problemen bij u thuis. 

HULP AAN HUIS OF OP DE ZAAK

Bij u aan huis

jtb-media biedt een hulp aan huis dienst aan in verschillende woonplaatsen, waaronder Ansen, Ruinen, Ruinerwold, Uffelte, Havelte, Meppel, IJhorst, Staphorst, Steenwijk, Koekange, Nijeveen, de Wijk en Wanneperveen. Onze professionele en vriendelijke medewerkers komen bij u thuis om u te helpen met verschillende taken, van het installeren van software tot het oplossen van technische problemen. Of u nu hulp nodig heeft bij het instellen van een nieuwe printer of het oplossen van een virusprobleem, wij staan voor u klaar. Wij bieden onze diensten ook aan bedrijven aan, waarbij we u graag op uw zaak komen helpen. Met onze hulp aan huis dienst kunt u erop vertrouwen dat uw technologieproblemen snel en effectief worden opgelost, zodat u weer verder kunt gaan met uw dagelijkse routines.

Neem vandaag nog contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvend advies.

Gesloten i.v.m. vakantie.

In verband met vakantie is jtb-media gesloten van 6 september tot 24 september. Wij zijn in die periode niet bereikbaar. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de storingsdienst via support@jtb-media.nl.

Alle e-mails worden dagelijks beantwoord.

Bedankt voor het begrip!