sim only abonnement

DE ONAFHANKELIJKE TELECOM SPECIALIST VAN DE REGIO MEPPEL.

jtb-media is dé telecomspecialist van de Meppel en omstreken. Klanten kunnen bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met telecom. Wie bieden telefoons, tablets, sim-only abonnementen of abonnementen met toestel aan. Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij voor elke klant een eerlijke en passende oplossing vinden. Zo betaalt u dus nooit teveel.

Veel klanten denken dat via ons afsluiten duurder is als rechtstreeks bij de provider. Dit is niet waar! Vaak kunnen wij nog iets goedkoper!

SERVICE HOOG IN HET VAANDEL

Service is een van de speerpunten van jtb-media. Wij hechten grote waarde aan goede service. Daarom kunt u altijd terecht bij ons al u problemen of vragen heeft. We helpen niet alleen met het advies en de aanschaf maar ook verhuizen, aansluiten en overzetten. We bieden niet alleen toestellen zonder abonnement maar ook met abonnement en vaste diensten zoals internet + televisie voor thuis.

Bij jtb-media kunt u tercht voor de volgende providers:

MobileNL

jtb-mobile

Ik wil graag meer informatie over een sim only abonnement via jtb-media.nl

Waarom jtb-media?

jtb-media is een allround ICT & Telecom bedrijf dat voor eerlijk en onafhankelijk advies. Wij vinden eerlijkheid, service en transparantie erg belangrijk. Of het nu gaat om advies bij aanschaf van een simpele printer, de reparatie van uw telefoon of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

Meppel Ruinerwold
Koekange Havelte
Nijeveen Wanneperveen
Staphorst IJhorst
de Wijk Ruinen
Echten Uffelte
Ansen Steenwijk

Veelgestelde vragen (FAQ)

Nee een sim only abonnement via jtb-media is niet duurder. In veel gevallen zelfs nog goedkoper omdat wij weten welke mogelijkheden goed combineren. Zo krijg je meer voor minder!

Wij kunnen alle grote providers leveren. Sommige MVNO’s (Mobile Virtual Network Operator) kunnen wij niet leveren.

jtb-mobile is onze eigen Mobile Virtual Network Operator. Hierdoor kunnen wij uitstekende mobiele + vast integratie bieden over het netwerk van KPN. Deze vorm van abonnementen zijn eigenlijk alleen geschikt voor zakelijke klanten.