hulp op locatie

Hulp op locatie

Heeft u problemen met uw computer of laptop en wilt u graag dat iemand met kennis van zaken bij u langs komt? Dat kan! Jtb-media biedt een handig Hulp op Locatie dienst. Wij komen bij u thuis of op kantoor om problemen voor u op te lossen.

Zo voeren wij onder andere de volgende diensten bij u op locatie uit:

  • Computer reparatie
  • Computerhulp
  • PC opschonen
  • Een trage pc
  • E-mail problemen
  • Spyware, virus verwijderen
  • Andere problemen

Transparante tarieven

Bij jtb-media.nl hechten we waarde aan transparatie en eerlijkheid. Bij ons kost Hulp op Locatie €55 incl. BTW per uur. Wij rekenen per 15 minuten en u betaald geen hoge voorrijkosten. Wij rekenen vanaf het moment dat wij wegrijden bij onze locatie totdat wij weer terug zijn. U ontvangt achteraf netjes een factuur per e-mail.

Kunnen wij het probleem niet oplossen? Dan betaalt u helemaal niets.

Internet / WiFi en Telefonie problemen

Ondervindt u problemen met uw WiFi netwerk? Is de internetverbinding traag of valt deze vaak weg? Wij kunnen bij u op locatie langs komen om deze problemen op te lossen. jtb-media beschikt over meetapparatuur voor zowel kabel als glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn wij in staat om snel en adequaat een diagnose te stellen.

Ook met het verbeteren/uitbreiden van uw WiFi netwerk kunnen wij u helpen. Mij hebben ruime ervaring in het maken van kleine tot middelgrote WiFi netwerken, Point-to-(Multi)point verbindingem en WiFi netwerken voor bijvoorbeeld op een camping.

Kortom: met Hulp op Locatie van jtb-media zijn wij in staat om bijna alle problemen bij u op te lossen.

Afspraak maken

Waarom jtb-media?

jtb-media is een allround ICT & Telecom bedrijf dat voor eerlijk en onafhankelijk advies. Wij vinden eerlijkheid, service en transparantie erg belangrijk. Of het nu gaat om advies bij aanschaf van een simpele printer, de reparatie van uw telefoon of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

Meppel Ruinerwold
Koekange Havelte
Nijeveen Wanneperveen
Staphorst IJhorst
de Wijk Ruinen
Echten Uffelte
Ansen Steenwijk

Veel gestelde vragen (FAQ)

U ontvangt achteraf een factuur met daarop de gemaakte kosten. Tarief voor Hulp op Afstand is €12,50 per kwartier.

Nee hoor, wij kunnen alleen in uw computer als u toestemming geeft middels de knop “accepteren”. Na de sessie wordt de software automatisch verwijderd.