GRAFISCH ONTWERP

Wij zetten uw idee of gedachte om in een tastbaar ontwerp. Of het nu gaat om een logo, complete huisstijl, posters, banners, consumptiemunten, polsbandjes, entreekaarten / tickets en spandoeken. jtb-media maakt het!

Wij leveren ontwerpen voor de meest uiteenlopende projecten en producten. Ook leveren wij de producten, of het nu gaat om: bierviltjes, posters of flyers. Wij leveren bijna alles. Wilt u een overzicht zien van producten die wij momenteel leveren? Kijk dan op de drukwerk pagina. Ziet u liever eerst een impressie van de grafische ontwerpen van jtb-media.nl? Kijk dan snel in ons portfolio.

Ik wil graag iets laten ontwerpen door jtb-media.nl

Waarom jtb-media?

jtb-media is een allround ICT & Telecom bedrijf dat voor eerlijk en onafhankelijk advies. Wij vinden eerlijkheid, service en transparantie erg belangrijk. Of het nu gaat om advies bij aanschaf van een simpele printer, de reparatie van uw telefoon of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

Meppel Ruinerwold
Koekange Havelte
Nijeveen Wanneperveen
Staphorst IJhorst
de Wijk Ruinen
Echten Uffelte
Ansen Steenwijk

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wij zijn in staat om voor elke uitdaging een passende back-up oplossing te implementeren.

Dit is natuurlijk erg verschillend maar voor een systeemback-up voor 1 PC met 250GB cloudopslag betaalt u ongeveer 79 excl. BTW per jaar. Wil je iets meer PC’s dan wordt het iets duurder.