CLOUDDIENSTEN

Software as a Service: SaaS is een online gehoste service zoals Microsoft Office 365. Clouddiensten gaan een stukje verder dan cloudopslag. Bij clouddiensten wordt ook de software in de cloud opgeslagen. Bekende cloudsoftware is Office 365. In plaats van de software installeren op de eigen computer, benader je de software via het internet. Het grote voordeel is dat de software altijd up-to-date is.

Maar het meest kenmerkende voordeel is dat je vanaf elke computer en mobiel apparaat kunt werken. Waar ook ter wereld. Je hoeft alleen maar in te loggen op jouw eigen cloudomgeving en je kan direct weer aan de slag.

MICROSOFT OFFICE 365 en HOSTED EXCHANGE

Met Hosted Exchange van Microsoft wordt je e-mail centraal opgeslagen in een zwaar beveiligende omgeving en op een betrouwbare zakelijke e-mail server van Microsoft. Op deze manier hebben u en uw medewerkers altijd en overal toegang tot de e-mail, agenda en contacten. De gegevens zijn overal ter wereld te benaderen vanuit Microsoft Outlook, de webmail en via diverse applicaties op de PC en smartphones.

Wil je meer informatie over het werken in de cloud? Neem dan contact op met jtb-media

ONLINE WERKPLEKKEN

Een online werkplek is eigenlijk een virtuele PC opgeslagen in een clouddatacentrum. Deze manier van werken bied veel extra voordelen zoals:

 • Remote werken overal ter wereld
 • Maandelijks opzegbaar
 • Microsoft Office inbegrepen
 • Back-ups
 • Automatische updates
 • Lage opstart kosten
 • Vaste ICT kosten

jtb-media biedt online werkplekken aan vanaf €49 per maand

OFFICE 365

Overal toegang de je e-mail met de beste e-mailservers ter wereld.

 • Nooit meer in de spam terechtkomen
 • Kleiner risico op dataverlies
 • Altijd up-2-date
 • Gedeelde agenda’s en mailboxen
 • Lagere opstartkosten
 • Vaste IT kosten
 • Betere schaalbaarheid
 • Veiliger + MDM

Office 365 wordt geconfigureerd en gemigreerd door jtb-media. U heeft dus geen extra werk bij een migratie.

BITDEFENDER MSP

De meest doeltreffende bescherming tegen geavanceerde aanvallen. Bewezen in praktische testen.

AV of endpoint-bescherming is niet voldoende om nieuwe ransomware, zero day-exploits of bestandsloze aanvallen tegen te houden.

Bitdefender MSP Security laat u deze dreigingen effectiever tegenhouden, dankzij de uitgebreide reeks lagen die hardening, preventie en detectie bieden, en de op machine learning en op gedrag gebaseerde technologieën, die over een periode van meer dan 10 jaar zijn vervolmaakt, aan de hand van gegevens van meer dan 500 miljoen apparaten.

Ik wil meer veiligheid en flexibiliteit van mijn ICT diensten en wil graag meer informatie over de clouddiensten van jtb-media.

Managed IT services

Naast clouddiensten biedt jtb-media nog een breede scala aan managed IT services. Deze diensten omvatten alles op het gebied van: monitoring, kwetsbaarheidbeheer, beschikbaarheidsbewaking, anti-virus en patching. Door deze proactieve manier van ICT beheer zijn de meeste problemen al opgelost voordat u er last van heeft!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Managed IT services van jtb-media.

Waarom jtb-media?

jtb-media is een allround ICT & Telecom bedrijf dat voor eerlijk en onafhankelijk advies. Wij vinden eerlijkheid, service en transparantie erg belangrijk. Of het nu gaat om advies bij aanschaf van een simpele printer, de reparatie van uw telefoon of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

Meppel Ruinerwold
Koekange Havelte
Nijeveen Wanneperveen
Staphorst IJhorst
de Wijk Ruinen
Echten Uffelte
Ansen Steenwijk

Veel gestelde vragen (FAQ)

Clouddiensten zijn zeer veilig. Aanbieders doen er alles aan om hun systemen zo veilig mogelijk te houden. Als ze dat niet zouden doen hadden ze geen klanten. Daarnaast wordt alle data versleuteld opgeslagen en is two factor authenticatie mogelijk. Daarnaast is cloud opslag vaak veiliger dan lokale opslag omdat alles redundant wordt uitgevoerd.

Deze dienst wordt per maand of per kwartaal gefactureerd.