BACK-UP OPLOSSINGEN

Voor iedere organisatie of gebruiker is het belangrijk dat er een back-up gemaakt wordt van uw bestanden. U moet er toch niet aan denken dat u data verliest door een crash of diefstal? jtb-media helpt graag bij het maken van een back-up plan op maat. Zo wordt er actief gekeken of de back-ups gemaakt worden zodat u nooit data kan verliezen.

Daarnaast is het mogelijk om data te synchroniseren tussen meerdere apparaten zodat u onderweg en thuis of op de zaak bij uw bestanden kan. Zo is er altijd het juiste bestand voorhanden. Ook deze oplossing kan jtb-media voor u implementeren.

BACK-UP MOGELIJKHEDEN:

Ik wil geen enkel risico lopen op data verlies en wens meer informatie te ontvangen over de back-up oplossingen van jtb-media.nl

Waarom jtb-media?

jtb-media is een allround ICT & Telecom bedrijf dat voor eerlijk en onafhankelijk advies. Wij vinden eerlijkheid, service en transparantie erg belangrijk. Of het nu gaat om advies bij aanschaf van een simpele printer, de reparatie van uw telefoon of de complete inrichting van uw IT-infrastructuur. Wij komen graag bij u langs in de volgende woonplaatsen:

Meppel Ruinerwold
Koekange Havelte
Nijeveen Wanneperveen
Staphorst IJhorst
de Wijk Ruinen
Echten Uffelte
Ansen Steenwijk

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wij zijn in staat om voor elke uitdaging een passende back-up oplossing te implementeren.

Dit is natuurlijk erg verschillend maar voor een systeemback-up voor 1 PC met 250GB cloudopslag betaalt u ongeveer 79 excl. BTW per jaar. Wil je iets meer PC’s dan wordt het iets duurder.